Περιοδείες Γιάννη Τριανταφυλλάκη και υποψηφίων του συνδυασμού του σε Παπαδάτου και Φυτείες. Οι δημότες επιλέγουν ελεύθερα, την ΣΥΝΕΧΕΙΑ στην θετική πορεία προς τα εμπρός

 
Ημερομηνία 16/9/2023
ΞΗΡΟΜΕΡΟ
ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ
 
Το πρόγραμμα επισκέψεων του νυν Δημάρχου Ξηρομέρου γιατρού Γιάννη Τριανταφυλλάκη και εκ νέου υποψήφιου Δημάρχου και υποψηφίων του συνδυασμού του συνεχίζεται


Σήμερα το απόγευμα και νωρίς το βράδυ, επισκέφτηκαν τα χωριά Παπαδάτου και Φυτείες, σε μία άμεση επαφή με τους δημότες για συζήτηση για τα θέματα που τους απασχολούν και παρουσίαση του προγράμματος του συνδυασμού.
Οι δημότες τον Μάϊο του 2019, επέλεξαν την πολιτική αλλαγή και μία νέα σελίδα άνοιξε στον Δήμο Ξηρομέρου, με οδηγούς στο τιμόνι του Δήμου τον γιατρό Γιάννη Τριανταφυλλάκη και την ομάδα του. Με νέο ύφος, με νέο ήθος, με όραμα και σχέδιο ανάπτυξης για όλους τους πολίτες του Ξηρομέρου.
Τα θετικά αποτελέσματα και η σύγκριση με το παρελθόν, στη κρίση των δημοτών σίγουρα έχουν περάσει και έχουν εμπεδωθεί.
Οι δημότες και σε αυτές τις εκλογές δείχνουν καθαρά ότι έχουν αποφασίσει ότι στον Δήμο Ξηρομέρου, πρέπει να συνεχιστεί η θετική πορεία, με Δήμαρχο τον γιατρό Γιάννη Τριανταφυλλάκη και δεν θα γυρίσουν στις μέρες της χρεοκοπίας και των άδειων ταμείων. Οι δημότες δεν φοβούνται, δεν εκβιάζονται, δεν απειλούνται, δεν καθοδηγούνται.
Επιλέγουν ελεύθερα, την ΣΥΝΕΧΕΙΑ στην θετική πορεία προς τα εμπρός.






































































































https://xiromerodinamielpidas.blogspot.com/2023/09/blog-post_83.html?m=1
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................