ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΥΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ-Περιοδεία στις υπηρεσίες του Δήμου Ξηρομέρου στηνΔ.ενοτητα φυτειών.

 



Με τους εργαζόμενους της δομής βοήθεια στο σπίτι και τους εργαζόμενους του δήμου Ξηρομέρου στην Δ. Ενότητα φυτειών συναντήθηκε σήμερα Τετάρτη στις 11.30 π.μ


 κλιμάκιο υποψηφίων της λαϊκής συσπείρωσης Ξηρομέρου με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Κομπλίτση .Στην συνάντηση οι υποψήφιοι συζήτησαν με τούς εργαζόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν .

στο χώρο εργασίας .Ιδιαίτερα τονίστηκε η ανάγκη στελέχωσης των υπηρεσιών για την καλύτερη  εξυπηρέτηση των λαϊκών αναγκών στην περιοχή. Οι υποψήφιοι ανέδειξαν τη στάση της Λαϊκής συσπείρωσης όλα αυτά τα χρόνια μέσα στο δημοτικό συμβούλιο αλλά και στο κίνημα για ζητήματα υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων Για μόνιμη και σταθερή εργασία με πλήρη δικαιώματα για όλους. Τελος κάλεσαν τους εργαζόμενους να ενισχύσουν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής συσπείρωσης σε δήμο και περιφέρεια για να δυναμώσει ακόμα πιο πολύ η λαϊκή διεκδίκηση .




Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................