Ανακοίνωση υποψηφιότητας Ευσταθίας (Έφης) Φραγκογιάννη, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Κανδήλας).

 


Ανακοίνωση υποψηφιότητας Ευσταθίας (Έφης) Φραγκογιάννη, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Κανδήλας).


ΕΥΣΤΑΘΙΑ (ΕΦΗ) ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗ


Το κοινό όραμά μου με τον Δήμαρχο Γιάννη Τριανταφυλλάκη για την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου μας, καθώς και το κοινό μας πάθος για εξωστρέφεια, κοινωνική συνοχή και ποιότητα της καθημερινότητας, ήταν οι λόγοι που με έκαναν να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση του Γιάννη και να συστρατευτώ με την πολυσυλλεκτική δημοτική ομάδα «ΞΗΡΟΜΕΡΟ - ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ», για να δώσουμε όλοι μαζί και αυτή την φορά, την μάχη μας για τον Δήμο που αγαπάμε και ονειρευόμαστε.


Έχουν μπει οι βάσεις για την μετάβαση σε μια εποχή «Ανάπτυξης και αλληλεγγύης» και αυτό έγινε με σκληρή δουλειά και απτά αποτελέσματα.

Δεν  θα πρέπει να παραγνωρίσουμε τις αντικειμενικές δυσκολίες που είχε η τετραετία που πέρασε, όπως επίσης κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την οικονομική εξυγίανση του Δήμου, το πλήθος μελετών που αντιμετωπίζουν τα προβλήματα του τόπου μας, την έναρξη μιας σειράς αναπτυξιακών έργων και την προσπάθεια στελέχωσης των υπηρεσιών.

Σε αυτή την νέα προσπάθειά μας, σας θέλουμε δίπλα μας ανεξάρτητα από πολιτικές πεποιθήσεις ή άλλου είδους καταβολές. Με τις πράξεις, αλλά και το ήθος  θα δώσουμε μαζί αυτόν τον αγώνα. 

Ενόψει αυτών, ζητώ την στήριξή σας.


Με εκτίμηση


Φραγκογιάννη Ευσταθία (Έφη) του Αναστασίου

Υποψήφια Σύμβουλος Κοινότητας Κανδήλας


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................