Αλέξανδρος Σάββας :Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον Σπύρο Χατζαρά, από το Αρχοντοχώρι .

 


Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον φίλο Σπύρο Χατζαρά, ιδιωτικό υπάλληλο από το Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου.


ο Σπύρος Μεγάλωσε στο Αρχοντοχώρι σε μια αγροτική οικογένεια.
Όταν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου έφυγε στα Γιάννενα για σπουδές όπου και φοίτησε στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της πόλης. 
Έπειτα, συνέχισε τις σπουδές του στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο στην Αθήνα όπου πήρε το Μεταπτυχιακό του δίπλωμα με ειδίκευση στην Διοίκηση Επιχειρήσεων.
ο Σπύρος είναι εν ενεργεία γραμματέας του ΠΑΣΟΚ στη τοπική οργάνωση του Δήμου Ξηρομέρου.

Σπύρος Χατζαράς :  Δηλώνω  είμαι έτοιμος για την βέβαιη και επικείμενη πολιτική αλλαγή στο τόπο μας για την οποία δουλεύουμε σε αγαστή σύμπνοια με ανθρώπους που μοιραζόμαστε κοινές αξίες και οράματα.

Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι και ο κ. Αλέξανδρος Ταξιάρχη Σάββας, χαρακτήρας έντιμος και ακέραιος, πρώην δικαστικός και ενεργό μέλος της κοινωνίας των πολιτών.

Τέλος, η ευθύνη για να πάρουμε τη μοίρα μας στα χέρια μας και να αλλάξουμε τον τόπο μας προς το καλύτερο επαφίεται σε εμάς τους ίδιους και σε ό,τι με αφορά θα δώσω αυτή την μάχη με ανιδιοτέλεια και αυταπάρνηση.

 Αλέξανδρος Σάββας : Σε αυτόν τον αγώνα είμαστε Πολλοί και από όλο το πολιτικό φάσμα και αποφασισμένοι για την αλλαγή σελίδας στο Ξηρόμερο.

Ο Σπύρος Γνωρίζοντας τις δυσκολίες της απόφασης του να συμμετέχει στο συνδυασμό μας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου.
Φίλε Σπύρο, μαζί θα προχωρήσουμε μπροστά.
Σ΄ευχαριστώ από καρδιάς !

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου
Αλέξανδρος Σάββας
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................