Αρνητική γνωμοδότηση από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, για την εξέταση της δημιουργίας πιλοτικού θαλάσσιου πλωτού φωτοβολταϊκού σταθμού, στην θέση Άγιος Νικόλαος, μέσα στον κόλπο του Αστακού.

 

Πηγη: mytikaspress

Με επίσημο έγγραφο της Διεύθυνσης Λιμενικών και Κτιριακών Υποδομών του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής που ήρθε σε γνώση μας, έχουμε αρνητική γνωμοδότηση για το θέμα της εξέτασης δημιουργίας πιλοτικού θαλάσσιου πλωτού φωτοβολταϊκού σταθμού, στην θέση Άγιος Νικόλαος, μέσα στον κόλπο του Αστακού, το οποίο δικαίως ξεσήκωσε τις καθολικές διαμαρτυρίες των Αστακιωτών και όλου του Δήμου Ξηρομέρου.
Αιτία της αρνητικής γνωμοδότησης, η παρεμπόδιση ναυτιλιακών δραστηριοτήτων, διότι στον κόλπο του Αστακού δραστηριοποιείται σημαντικός αριθμός αλιευτικών σκαφών.
Για το θέμα του συγκεκριμένου πιλοτικού πλωτού φωτοβολταϊκού εντός του κόλπου του Αστακού, λάβαμε όλοι γνώση, με επίσημο δελτίο τύπου της δημοτικής παράταξης της πλειοψηφίας του γιατρού Γιάννη Τριανταφυλλάκκη ''ΞΗΡΟΜΕΡΟ. ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ'', στις 27 Ιουλίου 2022 (δείτε εδώ).
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................