Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών: Eκδρομή στον όμορφο Αστακό μας, το 3ημερο της Καθαράς Δευτέρας!

 


Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών με χαρά σας ανακοινώνει τη διοργάνωση εκδρομής στον όμορφο Αστακό μας, το 3ημερο της Καθαράς Δευτέρας!

Για κρατήσεις θέσεων καλέστε στα τηλέφωνα:

Λευτέρης Καραχρήστος

6934602585

Δήμητρα Ντίνου

6981797724

Σας περιμένουμε!!

========================

Να σας ενημερώσουμε ότι όσοι θέλετε να συμμετάσχετε,  να μας ενημερώσετε εγκαίρως διότι τόσο του ότι  η χρονική περίοδος της εκδρομής είναι πολύ κοντά, όσο και η ασφυκτική πίεση των γραφείων τουρισμού που έχουμε ζητήσει να μας ενημερώσουν για το κόστος, είναι πιεστικοί.

Σας ενημερώνουμε ότι η πληρότητα μέχρι και την προχθεσινή ΚΥΑ είναι στο 80% , αλλά υπάρχουν ενδείξεις ότι θα φτάσει στο 100%. Επομένως εάν η πληρότητα του λεωφορείου είναι ολική τότε η τιμή του εισιτηρίου θα είναι και πιο χαμηλή, εν συγκρίσει με την πληρότητα στο 70 η 75%.

Εκ των πραγμάτων λοιπόν όσο πιο σύντομα μας ενημερώσετε , τόσο πιο πολύ στην πραγματοποίηση της εκδρομής είμαστε.

Παράλληλα δε σας ενημερώνουμε ότι δεν θα υπάρξουν εξαιρέσεις για διάφορες κοινωνικές ομάδες(φοιτητές, στρατιώτες, μικρά παιδιά, άνεργους κλπ) .

Όσοι καταλάβουν θέση θα πληρώσουν το αντίτιμο του εισιτηρίου, διότι όπως είναι αντιληπτό σε όλους , η εκδρομή προγραμματίζεται από τον σύλλογο για να διευκολύνει τους φίλους του αλλά με την προϋπόθεση ότι δεν υποστεί οικονομική ζημιά


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................