Η νέα ιστοσελίδα του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ "Τα Κόροντα".



https://xrysobitsa.wordpress.com/

Η Διοίκηση του Συλλόγου μας αποφάσισε ν’ ανοίξει νέα ιστοσελίδα. Η διεύθυνσή της είναι

xrysobitsa.wordpress.com, ενώ το επίσημο mail του συνδέσμου είναι: sx.takoronta@gmail.com.
Η προηγούμενη ιστοσελίδα ξεκίνησε από τον Ιούλιο του 2008 αλλά δεν λειτούργησε ικανοποιητικά το τελευταίο διάστημα. Στόχος της νέας ιστοσελίδας είναι αφενός να προσφέρει άμεση, συνεχή και πλήρη ενημέρωση για τις δραστηριότητες του συλλόγου και αφετέρου να προβάλει το χωριό μας. Άρχισε να λειτουργεί από τα μέσα Φεβρουαρίου 2022.
Διαθέτει πλούσιο ενημερωτικό υλικό για το χωριό για το Σύνδεσμο Χρυσοβιτσάνων, όλα τα φύλλα (234) της εφημερίδας του Συλλόγου “Χρυσοβιτσάνικα Νέα” με ευρετήριο και τακτική ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Επίσης διαθέτει ένα πλούσιο φωτογραφικό αρχείο με 145 φωτογραφίες από το χωριό, τα Κόροντα, τις Εκκλησίες, Το Δημοτικό Σχολείο, την Αθλητική Ένωση Χρυσοβίτσας και τις εκδηλώσεις του Συλλόγου, που κάθε φορά όταν τις βλέπουμε μας κάνουν να θυμόμαστε και να νοσταλγούμε το πολυαγαπημένο μας χωριό.
Η νέα ιστοσελίδα είναι σημαντικά βελτιωμένη και πολύ ενδιαφέρουσα.
Κάθε δίμηνο θα καταχωρούνται οι ανακοινώσεις για τις εκδηλώσεις και τις δραστηριότητες του Συλλόγου.
Μέλημα του Συλλόγου είναι ο συνεχής εμπλουτισμός και η βελτίωσή της και σ’ αυτό το σημείο θα θέλαμε τις προτάσεις των μελών και των φίλων του Συλλόγου.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................