ΜΙΑ ΑΚΌΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΉ ΔΡΆΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΑΣΤΑΚΟΥ..!!



Πηγή: f/b.Γιωργος Μαρινος

Στα Ιωάννινα βρέθηκε ο Κενταυρος το διήμερο 26 και 27 Φεβρουαρίου 2022 καλεσμένος του ΑΜΣ ΔΙΑ ΙΩΑΝΝΊΝΩΝ Για φιλική αγωνιστική συνάντηση στο αθλημα του Ταεκβοντο.
Η Αποστολή αποτελούνταν από την αγωνιστική ομάδα, αλλά και το προαγωνιστικό τμήμα πραγματοποιώντας σιγά σιγά τα πρώτα αγωνιστικά του βήματα.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ΔΙΑ Και συμμετείχαν αθλητές του ΔΙΑ ΙΩΑΝΝΊΝΩΝ - ΔΙΑ ΜΕΤΣΟΒΟΥ - ΜΑΧΗΤΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΊΟΥ και ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ.
Οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν, να αγωνιστούν, να αποκτήσουν εμπειρίες και να προετοιμαστούν για τα προσεχή πρωταθλήματα. Ταυτόχρονα το ταξίδι συνδυάστηκε με Ψυχαγωγία και επίσκεψη σε αξιοθέατα της ιστορικής πόλης των Ιωαννίνων.
Ευχαριστούμε πολύ την αθλητική οικογένεια του Δια Ιωαννίνων, τον Δάσκαλο ΜΙΜΗΓΙΑΝΝΗ Ανδρέα, και τους συνεργάτες του για την υποδειγματική φιλοξενία, καθώς και τους Δασκάλους ΛΙΑΜΕΤΗ Σωτήρη και ΓΙΑΝΟΥΚΑ Σταύρο για την άριστη συνεργασία.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την αγωνιστική προσπάθεια, την ευγενή άμιλλα και την γενικότερη παρουσία τους..!!
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ.!!
"" ΣΉΜΕΡΑ ΚΑΛΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ""

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................