ΒΟΝΙΤΣΑ: Σε γήπεδο στολίδι αγωνίστηκε ο Πας Αμβρακικός

 



Ξεχωριστή η σημερινή ημέρα, για εμένα . Από εκείνες, που σου θυμίζουν ότι αξίζει να κυνηγάς κάτι το καλύτερο για το χωριό σου, για τον Δήμο σου . Σήμερα, η ομάδα της Βόνιτσας, ο Πας Αμβρακικός, αγωνίστηκε στο νέο γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα, στο νέο στάδιο της Βόνιτσας, με ένα υπέροχο στίβο. Από την πρώτη στιγμή ενασχόλησης μου, με την τοπική αυτοδιοίκηση, αυτό το γήπεδο ,αυτό το στάδιο, ήταν προσωπικό στοιχημα και ταυτόχρονα υπόσχεση κ δέσμευση του Δημάρχου Γιώργος Αποστολάκης και παράλληλα της δημοτικής αρχής.


Το Εθνικό Στάδιο Βόνιτσας διαθέτει προς το παρόν, συνθετικό χλοοτάπητα, στίβο (6 κουλουαρ, μήκος ,τριπλούν) ,φωτισμό και σκεπαστή εξέδρα 500 θέσεων . Έρχονται νέα αποδυτήρια ,νέα γήπεδα τένις ,μπάσκετ, βόλεϋ ,επιπλέον εγκαταστάσεις στίβου, εξέδρες και φωτισμό σε όλα τα τερέν και τέλος και άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις έκπληξη . Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό το στολίδι που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον αθλητισμό της περιοχής μας .

Αναφέρει σε ανάρτηση του στην προσωπική του ιστοσελίδα ο Παντελής Αποστολάκης




Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................