Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ





Το τελευταίο διάστημα παρακολουθήσαμε την αψιμαχία μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου ''Χριστόδουλος Παμπλέκης'' με το Δ.Σ του εν λόγω Συλλόγου Μπαμπινιωτών. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η κατάθεση διαφορετικών απόψεων δεν αποτελεί αντίδραση στον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου αλλά καλοπροαίρετη προσπάθεια συμπληρωματικής δράσης στο έργο του. 

Μπορεί να εκφράζονται απόψεις και θέσεις από διαφορετικές αφετηρίες ακολουθώντας παράλληλους δρόμους όμως ο στόχος είναι κοινός και όλοι αγωνίζονται για την επίτευξη του, πάντα προς όφελος της κοινωνίας του χωριού μας και όχι κινούμενοι με ιδιοτελή κίνητρα προς ικανοποίηση ματαιοδοξίας. 

Είναι λυπηρό να οδηγηθούμε σε ρήξη δημιουργώντας προβλήματα λειτουργικότητας στο Σύλλογο μας και να αποτελέσουμε ένα ακόμη αρνητικό παράδειγμα διπολισμού σε θέματα πολιτισμού. Τα μέλη του Πολιτιστικού μας Συλλόγου καθώς και αυτά του Δ.Σ θα πρέπει να αποτρέψουν να συμβεί ένα τέτοιο γεγονός. 

Φρόνιμο είναι να επιδείξουν σύνεση και συνεργασία, καθοδηγούμενοι πάντα από το αίσθημα ευθύνης της αποστολής τους και με γνώμονα την παιδεία που τους χαρακτηρίζει να επιβεβαιώσουν ότι ο σύλλογος μας ''Χριστόδουλος Παμπλέκης'' είναι όντως πολιτιστικός.-

Σεπτέμβριος 2021

 ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΙΝ

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................