Ευχαριστίες για την διαδικτυακή ενημέρωση (Webinar), που διοργάνωσε ο Δήμος Ξηρομέρου με την εταιρία Ελλήνων Πνευμονολόγων (video).

 

webinar dimoy xiromeroy 16122020
 
Αστακός, 17.12.2020
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ.
 
Πραγματοποιήθηκε χτες Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου η διαδικτυακή ενημέρωση (Webinar), που διοργάνωσε ο Δήμος Ξηρομέρου με την εταιρία Ελλήνων Πνευμονολόγων
Στη συζήτηση αναφέρθηκε η συμβολή των εμβολιασμών στη προάσπιση της υγείας του πληθυσμού, με έμφαση στον επικείμενο εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.
Ευχαριστούμε την Πρόεδρο της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρίας, κα Μάτα Τσικρικά, τον συντονιστή της σημερινής ενημέρωσης, τον κο Παναγιώτη Μπόγλου καθώς και την ομιλήτρια κα Χρύσα Μπαζάκα για την εμπεριστατωμένη ομιλία της.
Τη συζήτηση προλόγισε ο Δήμαρχος κος Ιωάννης Τριανταφυλλάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στη σημασία των εμβολιασμών στην κοινότητα, καθώς και η κα Μαρία Σακουφάκη, η οποία αναφέρθηκε στις στρατηγικές πρόληψης και στο πρόγραμμα εμβολιαστικού ελέγχου που διενεργείται στον Δήμο μας.
Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας και ευελπιστούμε σε μελλοντικές συνεργασίες που θα έχουν ως στόχο την πρόληψη και την προαγωγή υγείας των δημοτών μας.
 
Εκ του Δήμου Ξηρομέρου
 
 
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................