Ευχαριστήρια Επιστολή από Δ/Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου "Χριστόδουλος Παμπλέκης"

 



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου της Μπαμπίνης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για την μεγάλη και ζεστή αγκαλιά που έτυχε το εγχείρημα μας για την ηλεκτρονική εφημερίδα. Πολλά μέλη και φίλοι του Συλλόγου επικοινώνησαν μαζί μας τηλεφωνικά και μας εξέφρασαν την στήριξη τους.

 Τους ευχαριστούμε και θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα κάνουμε κάθε προσπάθεια να γίνει η εφημερίδα μας "Εν Μπαμπίνη" ( enmpampini.blogspot.com )  πιο σύγχρονη και πιο κατανοητή στα πλαίσια του πολιτιστικού της χαρακτήρα.

 Επίσης να ευχαριστήσουμε τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Νομού μας: Μπαμπίνη IN, ΞΗΡΟΜΕΡΟNEWS, ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS, AGRINIOPRESS, xiromero.gr, ΚΑΤΟΥΝΑNEWS, ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS, Karvasaras, iAitoloakarnania κ.α. για την σωστή και έγκυρη προβολή της προσπάθειας μας.

Υ.Γ. Απευθύνουμε πρόσκληση στα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που επιθυμούν να αρθρογραφήσουν, να αποστείλουν τα γραπτά τους στο ακόλουθο μέιλ pamplekis2002@gmail.com .   
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................