Καλλιτεχνικές δημιουργίες από τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Αστακού






Παρουσιάστηκαν χθες βράδυ στην παραλία Αστακού τα εκθέματα από τις δημιουργίες  των μελών  του Συλλόγου Γυναικών Αστακού .
Η έκθεση ήταν εντυπωσιακή που προκάλεσε το ενδιαφέρον σχεδόν όλων των Αστακιωτών που βρέθηκαν στην παραλία είτε για καφέ είτε για μια βόλτα  Για πολλές ώρες ο χώρος που είχε ετοιμαστεί με τα κιόσκια ήταν ασφυχτικά γεμάτος από τους περαστικούς άλλοι για να θαυμάσουν τα αριστουργήματα άλλοι για να ζητήσουν πληροφορίες και άλλοι για να αγοράσουν ένα αναμνηστικό παρ ότι δύσκολη ήμερα η χθεσινή λόγω του ποδοσφαιρικοί αγώνα του Ολυμπιακού για το Chmapions League  ,εν τούτοις εκατοντάδες φίλοι του συλλόγου Γυναικών Αστακού παρευρέθηκαν στην μια και μοναδική ήμερα παρουσίασης των των εκθεμάτων .
Άλλη μια πρωτοβουλία του εξαιρετικού και δραστήριου συλλόγου στέφθηκε με επιτυχία αποδεικνύοντας ότι όταν έχεις θέληση και ενδιαφέρον μπορείς να πετύχεις πολλά.

φωτορεπορτάζ: Χρήστος Μπόνης














Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................