Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 8 Αυγούστου ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας στη μνήμη Γεράσιμου (Μάκια) Γρίνου & Βασίλη Μασαλή









Με παρουσία αρκετών φιλάθλων και με έντονη συναισθηματική φόρτιση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδο της Μπαμπίνης ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας στη μνήμη των Γεράσιμου (Μάκια) Γρίνου & Βασίλη Μασαλή που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης.

Πριν το ξεκίνημα του αγώνα πραγματοποιήθηκε απονομή τιμής ένεκεν τιμητικές πλακέτες στις οικογένειες των αείμνηστων Γεράσιμου (Μάκια) Γρίνου & Βασίλη Μασαλή για όσα είχαν προσφέρει στα αθλητικά και  πολιτιστικά δρόμενα του χωριού μας.Κατά τη διάρκεια του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή. 

Τίμησαν τον σημερινό αγώνα μνήμης των δύο συγχωριανών μας  Γεράσιμο (Μάκια) Γρίνο & Βασίλη Μασαλή με την παρουσία τους και η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ καθώς παρευρέθηκαν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ.Φώτης Κωστούλας ο πρόεδρος κ Γεράσιμος Μπελεβώνης ο Γεν Δ/ντης κ.Μάκης Μπελεβώνης ο οποίος και αγωνίστηκε καθώς και το μέλος του Δ/Σ Θωμάς Σπύρου.

Επίσης τίμησαν με την παρουσία τους οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Α.Ε.ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ οι πρώην προπονητές κ.Ιωάννης Παπαθανασόπουλος & κ.Σταύρος Τσίντζος και ο αρχηγός κ.Θανάσης Τσαπραίλης .
Διαιτητής του αγώνα ο παλαίμαχος Άρης Θεοφίλης

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης Νίκος Κυριαζής ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα μνήμης και τόνισε για τα δύο παιδιά που έφυγαν θα βρίσκονται πάντα στη καρδιά μας .


Φωτο :Χρήστος Κ.Μασαλής 
















































































Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................