ΑΛΛΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ''ΖΑΡΚΑΔΙΑΝ''(ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Χρήστος Μπόνης )





Χριστούγεννα  ημέρες χαράς  για εκατομμύρια ανθρώπους , ήμερες γιορτινές για εκατομμύρια χριστιανούς , παράλληλα δε ήμερες όπου επιτρέπετε  (πολλές φορές ) η αλόγιστη κατανάλωση φαγητού και ποτού Τιμητική θέση αυτές τις ημέρες κατέχουν τα κρεοπωλεία αλλά και τα καταστήματα αλλαντοποιίας  Κυρίως στα τελευταία  δίνουμε μια ιδιαίτερη προτίμηση  καθόσον οι πικάντικες γεύσεις και λιχουδιές , είναι απαραίτητο αξεσουάρ για το κρασί η την μπύρα.

Τα συγκεκριμένα καταστήματα από πλευράς ποιότητας και τιμών είναι λίγα στην Αθήνα  παρ ότι σε πολλές περιοχές της πρωτεύουσας  συναντάς διάσπαρτα τέτοιου είδους μάρκετ -η ποιότητα των εδεσμάτων είναι αυτή που κερδίζει τον πελάτη- καταναλωτή- και τον κάνει φίλο με τον καταστηματάρχη.

Ένα από αυτά τα περίφημα αλλαντοποιία ειναι και το ΖΑΡΚΑΔΙΑΝ στην Ευριπίδου 28 και Αθηνάς , το οποίο ανήκει στον συμπατριώτη μας Αλέξανδρο Ζαρκαδούλα  Οποιαδήποτε ώρα και να επισκεφτείς το κατάστημα είναι γεμάτο από καταναλωτές
 Σήμερα λοιπόν το επισκέφθηκα με διπλή ιδιότητα και του  καταναλωτή και του ρεπόρτερ Βασικά ήθελα να είμαι από το άνοιγμα εκεί για να αποφύγω την πολυκοσμία .
Έφθασα σχεδόν με το άνοιγμα και δεν πρόλαβα να μπω , το βλέμμα μου έπεσε σε δυο κυρίες που είχαν καλοκαθήσει σε ένα τραπέζι και απολάμβαναν τα υπέροχα αλλαντικά και το τσίπουρο .
Και όμως είναι πραγματικότητα Δεν είχε ανεβάσει ολόκληρη την σιδεριά και είχαν καταφθάσει οι πρώτοι πελάτες--ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ
Οι εικόνες καταγράφουν ένα μικρο δείγμα της σημερινής πραγματικότητας








Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................