Το γλέντησαν με τη ψυχή τους οι ΠΑΠΑΔΑΤΑΙΟΙ της Αθήνας (ΦΩΤΟ)





Μέσα σε μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Παπαδαταίων Ξηρομέρου «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ», σήμερα  Κυριακή μεσημέρι  17/03/2019 , στη μουσική ταβέρνα «ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ» στα ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ.


Οι Παπαδατιώτες, οι φίλοι και οι φίλες του Συλλόγου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δ/Σ. γλέντησαν και χόρεψαν με την ψυχή τους, με την ορχήστρα του κέντρου και με έκτακτη εμφάνιση τον Παύλο Θώδη στο τραγούδι και τον Βασίλη Μαρκόπουλο στο κλαρίνο...........
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Στεργίου εκ μέρους του Δ/Σ καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους συγχωριανούς και φίλους, τους ευχαρίστησε για την αγάπη και την συμπαράσταση που δείχνουν στις εκδηλώσεις του Συλλόγου.

Χαιρετισμό απηύθυναν:
Οι πρόεδροι της κοινωφελούς επιχείρησης και του ΝΠΔΔ  του Δήμου Ξηρομέρου .Κώστας ΓεωργούλαςΒασίλης Μουρκούσης .Καθώς και το μέλος της ΟΠΣΥΞ Βασίλης Μπουρνάζος.
Επιστολή  χαιρετισμό απέστειλε ο πρόεδρος της Τ/Κ Παπαδάτου Νίκος Ζαρέντης 

Παραβρέθηκαν


Ο π.Δήμαρχος και υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ξηρομέρου Παναγιώτης Στάικος
Ο πρόεδρος της ΠΑΝΣΥ Παναγιώτης Χολής, ο επίτιμος πρόεδρος ΠΑΝΣΥ Αλέκος Σάββας,ο υποψήφιος βουλευτής Σταύρος Καραγκούνης,οι Δημοτικοί σύμβουλοι Δήμου Ξηρομέρου Λευτέρης Μάντζαρης και Γιάννης Ζορπάς,ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Βασίλης Μουρκούσης,ο πρόεδρος της Κοινοφελούς επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου Κώστας Γεωργούλας,ο εκδότης Χρυσόστομος Παντούλας ,από το Σύλλογο Μπαμπίνης ο Αντιπρόεδρος Απόστολος Κομπλίτσης ,από τον σύνδεσμο Χρυσοβιτσάνων ''Τα Κόροντα'' ο πρόεδρος Ταξιάρχης Σάββας & η Γ.Γραμματέας Καλλιρόη Γεωργούλα, από το Σύλλογο Απανταχού Μαχαιριωτών Ξηρομέρου η Έφορος Δημοσίων Σχέσεων: Αθηνά Μπούρχα και η Γ. Γραμματέας Σοφία Κορρέ ,από την Ο.Π.ΣΥ.Ξ.: ο Αντιπρόεδρος, Δημήτρης Κοθρούλας, ο Γ. Γραμματέας, Θανάσης Γεροδημήτρης, η Ταμίας, Μαρία Μαντζάνα, και ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων και Αντιπρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ. Βασίλης Μπουρνάζος & Περικλής Μωραίτης ,από το Σύλλογο Βόνιτσας η πρόεδρος Ματούλα Κυρίκου Καραούλη & ο Γραμματέας του Συλλόγου Βονιτσάνων Γιώργος Μπρούμος.



 










 

























 































































Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................