Έκτακτο δελτίο σοβαρής επιδείνωσης του καιρού - Η Σοφία θα σφυροκοπήσει την χώρα με ισχυρές χιονοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους - Δείξτε προσοχή

Πέμπτη 3/1: Με έντονη κακοκαιρία θα ξημερώσει η Πέμπτη στα ηπειρωτικά, με το Αιγαίο να έχει τα λιγότερα φαινόμενα. Οι χιονοπτώσεις στα βόρεια θα πέφτουν από τις πρωινές ώρες ακόμη και σε μηδενικά υψόμετρα (από τα 100-200 μέτρα στην Θράκη) και θα είναι εξαιρετικά πυκνές. Στα κεντρικά οι χιονοπτώσεις θα είναι τοπικά σφοδρές και θα εντοπίζονται αρχικά από τα 200-400 μέτρα, ενώ πιο χαμηλά θα επικρατεί πολύ ισχυρή βροχή/χιονόνερο.
Η δυτική Ελλάδα θα ξεκινήσει επίσης με κακοκαιρία και τις χιονοπτώσεις ακόμη και από τα 200-300 μέτρα, ενώ στην νότια ηπειρωτική χώρα τα χιόνια θα πέφτουν ψηλότερα από τα 700-800 μέτρα και άνω. Χιονοπτώσεις θα δεχτούν και τα ορεινά των νησιών του Ιονίου από τα 500-700 μέτρα και άνω. Προς το μεσημέρι και έπειτα η κακοκαιρία θα συνεχιστεί με αμείωτο ρυθμό κυρίως στην κεντρική και βόρεια χώρα με τα χιόνια στα βόρεια να εντοπίζονται ακόμη και σε μηδενικό υψόμετρο ενώ στα κεντρικά τα χιόνια θα είναι έντονα και θα εντοπίζονται έως και σε μηδενικό υψόμετρο (εσωτερικό Θεσσαλίας) ενώ στα παράλια της Θεσσαλίας και στην Στερεά από τα 100-200 μέτρα.
Δείτε εδώ
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................