''Το καπέλο και τα ματσακόνια'' Γράφει ο Κομπλίτσης Αποστόλης “ΑΚΑΡΝΑΝΑΣ”


Συνεχίζω να παρακολουθώ τα τεκταινόμενα της προεκλογικής περιόδου για την αυτοδιοίκηση.





Άνθρωποι παραιτούνται από την παράταξη που ''τρώγανε'' ψωμί. Άλλοι προσπαθούν να μπουν – να ''τρουπώσουν'' κι αυτοί σε κάποιο ψηφοδέλτιο, ή και να κάνουν δικό τους συνδυασμό μιας και τους ευνοεί το εκλογικό σύστημα.
Πιστεύουν μάλλον ότι το μετεκλογικό παζάρι θα ‘ναι πιο εύκολο για να “πιάσουν” τους στόχους τους. Άλλοι που υποτίθεται είναι πιο έξυπνοι προσπαθούν να ξεπλύνουν το παρελθόν τους και να εμφανιστούν με καινούριο πρόσωπο (ΊΜΑΤΣ στα Ξηρομερίτικα) δίνουν συνεντεύξεις και προσπαθούν μα μας πείσουν ότι προέρχονται κι ότι προέρχονται από παρθενογένεση .
 Έχω ξαναγράψει και σε προηγούμενα άρθρα {''Tέλος εποχής'' 1&2}, ότι μέχρι την κατάθεση των επίσημων συνδυασμών εκεί λίγο πριν από το Πάσχα θα δούμε πολλά, αλλά μάλλον θα ακούμε λίγα!!! Οι κωλοτούμπες και το ξεκατίνιασμα μεταξύ τους δημόσια στα ηλεκτρονικά μέσα πληροφόρησης θα είναι όπως τα συγκρουόμενα αυτοκινητάκια στα λούνα – παρκ. Τρομάρα τους, θέλουν να κυβερνήσουν κιόλας.
 Σαν απλός παρατηρητής και καταγραφέας και που δεν έχω παίξει ποτέ τα παιχνίδια τους ούτε γράφτηκα στα μητρώα τους, χαίρομαι την μέχρι τώρα στάση του κυρίου Δημάρχου!! “Σφήκα – γάτα” ο άνθρωπος. Όλοι περιφέρονται γύρω του ψιθυρίζοντας μισόλογα κι ας μην το λένε, περιμένουν ένα νεύμα του (ένα σήμα καπνού ρε αδελφέ!!!). Αλλά ο κ. Δήμαρχος σας παλιός και έμπειρος καπετάνιος στο λιμάνι στα εκλογικά, στέλνει το ''καπέλο'' του και κάποια έμπειρα ''ματσακόνια'' να αντιμετωπίσουν την προσωρινή φουσκοθαλασσιά.
 Αυτό έκανε παλιά και ένας Βασιλιάς όταν δεν ήθελε να μιλήσει στους υπηκόους του. Έστελνε το καπέλο του!!! 
1.1.2019
Κομπλίτσης Αποστόλης
ΑΚΑΡΝΑΝΑΣ”




..................................................................................................
Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Τα σχόλια θα δημοσιεύονται μετά από έγκριση των διαχειριστών του ιστολογίου.
 Σχόλια υβριστικά ,συκοφαντικά ,χυδαία ,ρατσιστικά δεν θα δημοσιεύονται.

Εαν θεωρεί κάποιος ότι θίγεται από ανάρτηση η σχόλιο παρακαλούμε να επικοινωνήσει με το blog μέσο email προς αποκατάσταση.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................