Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ.





Με μεγάλη επιτυχία σήμερα Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2 0 1 9 κόψαμε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα του Συλλόγου μας στο χωριό μας.

 Η Υπεύθυνη Δ. Σ  του Συλλόγου μας Τζένη Παπαδημητρίου έκοψε την Βασιλόπιτα. 
Ευχαρίστησε τους καλεσμένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους

Παραβρέθηκαν:


 O Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων του Νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ Κος Γιάννης Λύτρας, ο Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου Κος Βασίλης Τσάρκος, οι Πρώην Αντιδήμαρχοι Ξηρομέρου Κος Κώστας Λαϊνάς και Κος Πάνος Γκόλιας, ο Δημοτικός Σύμβουλος της Συμπολιτείας του Δήμου Ξηρομερου Κος Ελευθέριος Μάντζαρης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Χρυσοβίτσας του Δήμου Ξηρομερου  Γιάννης Χρόνης από τον Ηρακλή Αστακού ο Κώστας Μπαμπούρης και ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Ο ΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ, πολλοί συγχωριανοί και φίλοι.

Η υπεύθυνη Δ. Σ του Περιβαλλοντικού και Πολιτιστικού συλλόγου Χρυσοβίτσας ευχήθηκε στους παρόντες ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

ΣΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΠΕ :ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.

Ο μεγάλος τυχερός που κέρδισε το φλουρί είναι ο Πρώην Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου και Δημοτικός σύμβουλος Κος Κώστας 
Λαϊνάς (το μπουκάλι Ουίσκι τον περιμένει  τον Αύγουστο στην μουσική βραδιά).
Σε όλους τούς καλεσμένους προσφέρθηκαν μελομακάρονα, κουραμπιέδες, διάφορα άλλα γλυκά, αναψυκτικά και χυμοί και νερά.
Η ΒΑΣΙΛΌΠΙΤΑ, ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ, ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΛΥΚΑ, ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΙΧΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑ.
ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΕΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑ. ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.


Μετά το τέλος της εκδήλωσης στους καλεσμένους προσφέρθηκαν τσίπουρα, ούζα, μπύρες με συνοδευτικό μεζέ στο παραδοσιακό καφενείο - ψησταριά του Κου Χαρίση Σαμαρά και των παιδιών του.


ΤΟ Δ. Σ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΡΑΒΗΓΜΈΝΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.


ΑΠΟ ΤΟ Δ. Σ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ :ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.






























Φωτορεποραζ: Τζένη Παπαδημητρίου
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................