«Ζεσταίνουν» τα τρακτέρ τους οι αγρότες

Πότε θα βγουν στους δρόμους - Ποια είναι τα αιτήματά τους


Μπαράζ κινητοποιήσεων ετοιμάζουν οι αγρότες. Στις 28 Ιανουαρίου του 2019 θα βγάλουν τα τρακτέρ τους στους δρόμους της χώρας οι συντασσόμενοι με την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων αγρότες και κτηνοτρόφοι, όπως αποφασίστηκε στη διάρκεια σύσκεψης στις Σέρρες τη προηγούμενη βδομάδα.


Αυτό επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας, μέλος της γραμματείας της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων, προσθέτοντας ότι το επόμενο διάστημα θα γίνει σειρά ενημερωτικών συναντήσεων σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, προκειμένου να ενημερωθούν οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα, αλλά και να τους καταστεί εκ νέου ξεκάθαρο ότι μόνο μέσα «από αγώνες και κινητοποιήσεις θα μπορέσουν να ανακόψουν τα σχέδια της κυβέρνησης, που με την πολιτική της έχει δημιουργήσει σειρά υπαρκτών προβλημάτων που απειλούν την επιβίωσή τους. Αγωνιζόμαστε για να βάλουμε φρένο, αλλά και να διεκδικήσουμε λύσεις στα δίκαια αιτήματά μας».

Περισσότερα εδώ
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................