6η ποιητική αγρυπνία με Γιάννη Γερογιάννη, Κατερίνα Μαρδακιούπη στο Κεραμεικό


Η ομάδα "ποίηση στην εποχή της εκποίησης" συνεχίζει και αυτή την Τετάρτη τις ποιητικές αγρυπνίες, ένα θεσμό που ήδη διανύει τον τέταρτο χρόνο ύπαρξης.

 Την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου, στις 9:00μ.μ, θα γίνει η 6η φετινή ποιητική αγρυπνία στην "Πύλη 82", Κεραμεικού 82, στον Κεραμεικό. 
Θα παρουσιαστούν ποιήματα του Γιάννη Γερογιάννη και της Κατερίνας Μαρδακιούπη. Στον άμβωνα ο Θεοχάρης Παπαδόπουλος. Στο υπερώο των υγροακουστικών μέσων ο Αλβέρτος. Όσοι πιστοί και άπιστοι προσέλθετε. 

Μπορείτε να φέρετε και ποιήματα μαζί σας, δικά σας ή άλλων, γιατί όσο βαθύτερα μπαίνουμε στην ποίηση τόσο το πράγμα ανοίγει...

http://ekpoiisi.blogspot.com/



Ο Γιάννης Γερογιάννης γεννήθηκε στην Σκουρτού  Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας, όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια. Εργάζεται στην εκπαίδευση, σε δημόσιο σχολείο του Ψυχικού. Θεωρεί ότι: "Με παλιές φόρμες και φθαρμένα ίσως υλικά, προσπαθώ να ανακυκλώσω, σκέψη αρχέγονη για το περιβάλλον και τον άνθρωπο". Έργα του:"Μαραθώνιος δρόμος, δρόμος Ειρήνης και πολιτισμού" "Αμαδρυάδα" ποιητική συλλογή, εκδόσεις Δρόμων (2016) "Η Αμαδρυάδα και τα ιερά δάση της Ελλάδος" (2017) κείμενα για το περιβάλλον. Ποιητικά κείμενα φιλοξενούνται στα "Αιτωλικά", "Αμφικτυονία Ελληνισμού", "Επτανησιακή Λογοτεχνία", "Μαρμάρων Παλινόστησις". Βραβεύσεις: Έτος 2017: Πρώτο βραβείο ΕΠΟΚ. Έπαινος σε Διεθνή Διαγωνισμό για το Ν. Καζαντζάκη Παγκόσμιο βραβείο για τη φύση, έβδομη θέση σε Διεθνή Διαγωνισμό Β΄ βραβείο Αμφικτυονίας Ελληνισμού στον 6ο παγκόσμιο διαγωνισμό. Β΄ έπαινος στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Διηγήματος της Εστίας Ρουμλουκιωτών (Αλεξάνδρεια Ημαθίας). Έτος 2016: Βραυρώνια 2016, έπαινος. 1ος Διεθνής Ποιητικός Διαγωνισμός UNESCO Ζακύνθου, πρώτο βραβείο. Διεθνής Λογοτεχνικός Διαγωνισμός για τον Αριστοτέλη, Βραβείο (ΕΛΒΕ). Ψηφιακό ιδεοδρόμιο 2016, βραβείο ποίησης. Βραυρώνια 2015, έπαινος. Δ΄ παγκόσμιος Διαγωνισμός Αμφικτυονίας Ελληνισμού, β΄ βραβείο.



Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................