Έφυγε από τη ζωή ο Γεράσιμος (Μάκης)Γρίνος αύριο Κυριακή θα τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία στον Άγιο Νικόλαο Μπαμπίνης στις 3:00 μ.μ


Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο συγχωριανός μας Γεράσιμος (Μάκιας) Γρίνος 60 ετών σκορπίζοντας τη θλίψη στην οικογένεια του και στους αγαπημένους του φίλους και συγγενείς .

Ο Μάκιας δραστήριος μέλος της τοπικής κοινωνίας ,από τους πρωτεργάτες για τη δημιουργία του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης (ιδρυτικό μέλος),χρημάτισε Αντιπρόεδρος του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου και ενεργό μέλος του συλλόγου μας με προσωπική εργασία σε κάθε δραστηριότητα του Συλλόγου μας ,ιδίως στη δημιουργία του γηπέδου .
Άνθρωπος του αθλητισμού  και ο ίδιος συμμετείχε στην ομάδα της Μπαμπίνης ως ποδοσφαιριστής και μετέπειτα μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Α.Ε.Μπαμπίνης ,αγωνίστηκε και σε άλλες ομάδες του Ξηρομέρου ,ένθερμος υποστηρικτής της ομάδας του Παναιτωλικού που μαζί με το γιο του Σπύρο δεν έλειπαν από ματς της ομάδας του Αγρινίου .
Τα τελευταία χρόνια μετακόμισε στο Αγρίνιο όπου διατηρούσε με το γιο του Σπύρο Καφενείο στον Άγιο Κων/νο.

Καλό ταξίδι Μάκια 


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................