Τάμα στον Άγιο ή «Ψήφους απ’ τον Άγιο»; Γράφει ο Κομπλίτσης Αποστόλης




Η αμαρτωλή ιστορία του δρόμου που έχει προορισμό το μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου Μπαμπίνης, βαδίζει προς το τέλος!!!
Η ιστορία κρατάει χρόνια απ’ το 2011, με κάποιο κονδύλι της τάξης των 200.000 ευρώ!, που είχε βγει για τους πυρόπληκτους δήμους (για την καμένη Μπαμπίνη).
Τα λεφτά αυτά, από τότε έως και σήμερα, παραπαίουν δώθε-κείθε και συνεχώς, όπως φαίνεται «πηδάνε» από κωδικό σε κωδικό!!! Μέχρι τώρα.

Χρησιμοποιήθηκαν απ’ την εκάστοτε δημοτική αρχή κατά το δοκούν και μόνο για τον λόγο που δόθηκαν δεν χρησιμοποιήθηκαν.
Την άνοιξη του 2018 ανακοινώθηκε επίσημα από την τωρινή δημοτική αρχή ενέργεια της (ε… ωραία φράση) η περιφέρεια ενέκρινε ποσό 300.000 ευρώ!, για να γίνει επιτέλους ο δρόμος για τον Άγιο!!!
Έγιναν αναρτήσεις στα τοπικά ηλεκτρονικά δίκτυα πληροφόρησης με τυμπανοκρουσίες και ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ του τύπου (άλλη μια υπόσχεση του δημάρχου γίνεται πράξη). Τα γραπτά υπάρχουν και τα στοιχεία που παραθέτω δεν επιδέχονται αμφισβήτηση.
Στις 8.6.2018 το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ξηρομέρου αποφάσισε όπως ανακοινώθηκε πάλι γραπτώς τον καθορισμό τρόπου διενέργειας διαγωνισμό για τον συγκεκριμένο δρόμο. Τώρα πως καθορίστηκε και τι ακριβώς Οψόμεθα εις τον Άγιο για να μας βοηθήσει να μάθουμε!!! Λυπάμαι φίλοι πατριώτες, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα. Τυχαίο;
Και ω του θαύματος, ε… η περίοδος των εκλογών της αυτοδιοίκησης προ των πυλών. Η έναρξη προθεσμίας υποβολής προσφορών , σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου ορίζεται 23.11.2018. (Ήγγικεν η ώρα της αλήθειας) (σύμφωνα με τας γραφάς). Ευελπιστούμε και εμείς οι απλοί πολίτες και εν δυνάμει ψηφοφόροι στις επικείμενες εκλογές να μάθουμε για τις προσφορές αλλά και την ανάδοχη εταιρία που θα προκύψει του διαγωνισμού.
Επίσης θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο διαγωνισμός θα είναι ανοικτός και δημόσιος όχι μόνο υπογραφή του δημάρχου στο ένταλμα πληρωμής…


Κομπλίτσης Αποστόλης «ΑΚΑΡΝΑΝΑΣ»
22.11.2018


.................................................................................................................................................................




Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Τα σχόλια θα δημοσιεύονται μετά από έγκριση των διαχειριστών του ιστολογίου.
 Σχόλια υβριστικά ,συκοφαντικά ,χυδαία ,ρατσιστικά δεν θα δημοσιεύονται.

Εαν θεωρεί κάποιος ότι θίγεται από ανάρτηση η σχόλιο παρακαλούμε να επικοινωνήσει με το blog μέσο email προς αποκατάσταση.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................