ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας: Αναρτήθηκαν οι δικαιούχοι βιολογικής κτηνοτροφίας 2016, ολοκληρώθηκαν οι πληρωμές βιολογικών 2012-2016

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς ότι ολοκληρώθηκε στις 20/11/2018 η διαδικασία ανάρτησης καταστάσεων πληρωμής για το έτος εφαρμογής 2016 της δράσης 1.2 Βιολογική Κτηνοτροφία.


Οι αναλυτικές ονομαστικές καταστάσεις πληρωμής με τους δικαιούχους αναρτήθηκαν στον Πινάκα Ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (Διοικητήριο Π.Ε., Κύπρου 30, Ι.Π. Μεσολογγίου).
Επί των αναρτημένων καταστάσεων πληρωμής στα γραφεία της ΔΑΟΚ Π.Ε. Αιτωλ/νίας οι απορριφθέντες παραγωγοί μπορούν να υποβάλουν ενστάσεις εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της πρώτης ανάρτησης.
Οι καταστάσεις έχουν αποσταλεί στον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε για την έκδοση των σχετικών εντολών πληρωμής και πίστωση των ατομικών λογαριασμών των δικαιούχων.
Οι καταστάσεις πληρωμής περιλαμβάνουν 608 δικαιούχους παραγωγούς σε σύνολο 996 αιτήσεων και με συνολικό ποσό πληρωμής 3.430.533,62 ευρώ.
Όπως επισημαίνει η ΔΑΟΚ την αποστολή των παραπάνω καταστάσεων ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα Βιολογική Γεωργία - Κτηνοτροφία 2012-2016. Απομένουν οι αποστολές των καταστάσεων με τις ενστάσεις των παραγωγών που δεν συμπεριελήφθησαν μέχρι τώρα στις πληρωμές λόγω προβλημάτων στις αιτήσεις εφαρμογής τους (προβλήματα στους διασταυρωτικούς ελέγχους, έλλειψη παραστατικών, κλπ). Την υλοποίηση των νέων προγραμμάτων αναλαμβάνει πλέον ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.
http://www.agrotypos.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................