Δράσεις του Συλλόγου Αστακιωτών (τοποθέτηση πέτρινα παγκάκια στον προαύλιο χώρο του Αγίου Νικολάου)




Άλλη μια επιτυχής παρέμβαση του συλλόγου μας. Ήταν ο πρώτος στόχος μας , ήταν η πρώτη παρέμβαση στο χωριό μας ήταν η πρώτη πρωτοβουλία μας. Να κατασκευάσουμε τρία παγκάκια στον προαύλιο χώρο του Ναού μας , στον Άγιο Νικόλαο Ίσως η μοναδική εκκλησιά πανελλαδικά που δεν είχε ένα παγκάκι όπου κάποιοι θα έδιωχναν το βάρος της κούρασης.

Ήταν ένα στοίχημα (του Δ.Σ) για να ξεκινήσουμε από κάτι απλό που στην πορεία όχι μόνο απλό δεν ήταν άλλα αντιθέτως πολύ επίπονο και χρονοβόρο .Δεκάδες ώρες διατέθηκαν το καλοκαίρι στο λατομείο του Κώστα Παπαγιαννόπουλου παράλληλα με την Υπερπολίτιμη βοήθεια του αγαπητού φίλου ΓΙΏΡΓΟΥ ΚΑΛΙΣΩΡΑ που με την καθοδήγηση του και την εμπειρία του βρήκαμε τις πέτρες , μεταφέρθηκαν στον σπαστηρα και κάτω απο αντίξοες οικολογικές συνθήκες ανεβήκαν σε πάγκο όπου το πριόνι του λατομείου με τη μαεστρία του Γιώργου Καλισώρα τις μεταμόρφωσε σε κομψοτεχνήματα .
Παράλληλα δε η ΕΥΓΕΝΙΚΉ ΠΡΟΣΦΟΡΆ --ΔΩΡΏ-- του ιδιοκτήτη -επιχειρηματία Κώστα Παπαγιαννόπουλου ο οποίος μας πρόσφερε εντελώς δωρεάν το ορυκτό υλικό(πέτρες)καθώς και όλο τον τεχνικό εξοπλισμό για να διαμορφώσουμε τις ακατέργαστες πλάκες σε ομοιόμορφα τεμάχια έφεραν το τελικό αποτέλεσμα που όλοι χαίρονται και θα χαιρόμαστε .
Το Δ.Σ του Συλλόγου Αστακιωτών μην έχοντας άλλες (προς στιγμήν) δυνατότητες το μόνο που προσφέρει στον ΓΙΏΡΓΟ ΚΑΛΙΣΩΡΑ και ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΎΛΟ είναι ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ από Καρδιάς.
 Οι Αστακιώτες που θα απολαμβάνουν τα λίγα λεπτά ξεκούρασης και ανάσας καθισμένοι στα παγκάκια θα σας ευγνωμονούν.




Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................