Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Φιλικός αγώνας παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Α.Ε.Κ.ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ -ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΑΤΡΑΣ.






Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 05 Νοεμβρίου  2018 στο γήπεδο Ακαδημίας ποδοσφαίρου Ζαχαράκη  ο φιλικός αγώνας παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Α.Ε.Κ.ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ-ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΑΤΡΑΣ. Αν και το σκορ δεν έχει καμία σημασία για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η παλαίμαχοι Αγίου Κων/νου πήραν τη φιλική νίκη με σκορ 4-3


Φυσικά την κερκίδα την κέρδισαν οι παλαίμαχοι με τις περίτεχνες ενέργειές τους τη φαντασία στο παιχνίδι και το περίσσιο θάρρος που επέδειξαν.
Μετά το τέλος του αγώνα οι παλαίμαχοι Αγίου Κων/νου & επίλεκτη Πατρών  αντάλλαξαν αναμνηστικά  στη συνέχεια σε στιγμές χαλάρωσης  , θυμήθηκαν τα παλιά , ορισμένοι ξαναβρέθηκαν στο γήπεδο μετά από πολλά χρόνια.
 Οι επίλεκτοι Πάτρας ευχαρίστησαν τους παλαίμαχους Αγίου Κων/νου  για τη φιλοξενία και έδωσαν την υπόσχεση για νέο παιχνίδι αυτή την φορά στην Πάτρα .
















Κώστας Μασαλής
Kώστας Μουτεσίδης 

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................