ΑΣΤΑΚΟΣ :kafe-bar Απάγκιο(φωτορεπορτάζ: Χρήστος Μπόνης)


Ένα νέο στέκι διασκέδασης έκανε χθες τα πρώτα βήματα με τον Αγιασμό που τελέσθηκε το απόγευμα στον Αστακό . Το παλιό ξακουστό kafe-bar Απάγκιο μετά από μερικά χρόνια σιγής επαναλειτουργεί με νέο όμως styl . Το νέο wine-bar του Διονύση Μικελάτου έχει σαν στόχο να κερδίσει όχι μόνο τους εκδρομείς και τους επισκέπτες που απολαμβάνουν τις διακοπές τους στον Αστακό άλλα και τους μονίμους κάτοικους.


Μια επιχείρηση καθαρά οικογενειακή με επικεφαλής τον Νιονο και την Μάρθα και συνεταίρους τα δυο τους παιδιά , έβαλαν στόχο να κερδίσουν την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση όλων μας . 
Το εκλεκτό κρασί που προσφέρουν(παράλληλα με τα υπόλοιπα όπως καφέ , ποτά, μπίρες) είναι προϊόν της δίκης τους καλλιέργειας και επεξεργασίας , γεγονός που τους καθιστά αξιόπιστους ως προς την ποιότητα .
Ο εντυπωσιακός αυτός χώρος διασκέδασης βρίσκεται σχεδόν στο κέντρο του Αστακού , δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε όλους τους μονίμους και μη κάτοικους να το επισκεφθούν .
Η πρώτη εκτίμηση από όλους όσοι παρευρέθηκαν χθες βράδυ στον αγιασμό ήταν εντυπωσιακή. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν ανέλπιστα ευχάριστη και ελπιδοφόρα .Όλοι γεύτηκαν τους σπιτικούς μεζέδες που προσφέρθηκαν και απόλαυσαν μια υπεροχή μουσική από ένα πολύ καλό DJ
καλή επιτυχία και καλές δουλείες



 
















Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................