ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018: ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ !!!



Ως πρόεδρος τη Κοινωφελούς Επιχείρησης, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στις ομάδες που πήραν μέρος στο εν λόγω τουρνουά και συγκεκριμένα ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΤΑΚΟΥ ΚΑΙ  ΣΤΟΝ ΑΛΥΖΙΑΚΟ ΜΥΤΙΚΑ.
Να ευχαριστήσω επίσης:


-Τους χορηγούς της αθλητικής εκδήλωσης  GIANNIS VILLAGE, τα ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΦOI ΚΑΤΣΑΝΟΥ και τον πολιτικό Μηχανικό ΑΥΔΗ ΛΑΜΠΡΟ.
-Τον συγχωριανό μου Παναγιώτη Ζορμπά που έδωσε την ιδέα για το εν λόγω τουρνουά και έκανε τις ανάλογες επαφές, ώστε να γίνει ο σωστός συντονισμός ...
-Τους 3 διαιτητές Άρη Θεοφίλη, Γιάννη Μπάκα και Βαγγέλη Αυλωνίτη για την συμμετοχή τους.
-Τον Αρχηγό των παλαιμάχων του Παναιτωλικού Γιώργο Μανδέλο για την απόδοση σ’ εμένα του ιστορικού λαβάρου της Ιστορικής ομάδας του Νομού μας!
-Το προσωπικό της Κοινωφελούς Επιχείρησης που συμμετείχε εθελοντικά σ’ όλες τις εκδηλώσεις της Επιχείρησης και τον κ. Χρήστο Μπόνη για τις όμορφες φωτογραφίες του.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΞ

ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ















Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................