Δημιουργία BlogSpot στο διαδίκτυο από το Σύλλογο Αστακιωτών Αθήνας




Αγαπητοί  Συμπατριώτες

 Σε λίγες ήμερες ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών θα έχει θέσει σε λειτουργιά την ιστοσελίδα του(blogspot) .Είναι μια  πρωτοβουλία που αποφασίσαμε σαν Δ/Σ δίνοντας την δυνατότητα σε όλους τους Αστακιώτες να εκφράζονται , να ενημερώνονται , να ρωτούν ,να θέτουν τους προβληματισμούς τους  αλλά και να προτείνουν οτιδήποτε θεωρούν χρήσιμο και ευεργετικό για την προβολή του Αστακού .



Είναι παράλληλα μια ευκαιρία αφενός μεν να γνωριστούμε αφέτερου να ξαναβρεθούμε  έστω και κάτω από την ομπρέλα του κυβερνοχώρου-- Ο χώρος αυτός προορίζεται για εποικοδομητικούς συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων και κατ ουδένα τρόπο χώρος προσβολής προσωπικότητας , χυδαιολογημάτων  συκοφαντιών και πολλών άλλων επιλήψιμων ενεργειών Οι αντίθετες απόψεις , οι διαφωνίες (που εκ των πραγμάτων υπάρχουν ανάμεσα μας) είναι κατανοητές αλλά δεν είναι ευπρόσδεκτες οι παραβατικές θέσεις και υποδείξεις που ίσως έχουν στόχο κάποιον από εμάς.
Όλα τα προβλήματα , όλες οι απορίες , όλες οι αντιθέσεις, αν τοποθετηθούν σε ένα πλαίσιο λογικό με διαφάνεια και χωρίς υπονομεύσεις , σίγουρα θα δώσουν την ευκαιρία σε πολλούς απο εμάς να δώσουμε λύσεις .
Η Αλληλεγγύη πρέπει να είναι το κυρίαρχο χαρακτηριστικό γνώρισμα που θα μας διακρίνει από εδώ και στο εξής και όχι η διάσπαση και ο τυχοδιωκτισμός. Πρέπει να δείξουμε μια ωρίμανση που θα είναι η λεωφόρος της ανάπτυξης του Αστακού .
 Η αγάπη για τον Αστακό να είναι η σημαία μας και όχι η υπονόμευση και η διαπλοκή Συμμάχους μας στην πρωτοβουλία αυτή θέλουμε όλους εσάς .
Σας θέλουμε διπλά μας για να μας βοηθήσετε να ξεπεράσουμε στην αρχή κάποια μικροπροβλήματα που έχουν παρουσιαστεί στον Σύλλογο λόγω της ανυπαρξίας τόσων χρόνων.
Το φιλότιμο του Αστακιώτη είναι γνωστό αρκεί να βρεθεί  κάποιος να του το αφυπνίσει.
Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών με την επανίδρυση του ξεκινά με πολύ όρεξη μια νέα περίοδο στην ιστορία αυτοί του συλλόγου .
Ελπίζουμε ότι όλοι εσείς που στέκεστε στο άλλο μισό του γηπέδου δεν θα μείνετε αδρανείς Έφθασε η ώρα να δείξουμε και στην πράξη τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Αστακού .
Η επιτυχία θα είναι καρπός της συλλογικότητας, η αποτυχία θα είναι ταφόπλακα στην πρόοδο και την ανάδειξη του Αστακού

Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν ξεκινάμε την επαφή μαζί σας
-----------------------------
Μια σημαντική αλλά και ουσιαστική  παρατήρηση--Ζητάμε(και απαιτούμε) σαν Δ.Σ να μην ορθογραφεί   η να τοποθετείτε κανείς με ΨΕΥΔΏΝΥΜΟ----Δεν είναι έντιμο ούτε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΌ (και χρησιμοποιώ μόνο αυτές τις λέξεις και όχι  κάποιες άλλες που τυχόν είναι πιο βαριές) να σχολιάζεις η να προτείνεις κάτι χωρίς να έχεις το θάρρος της γνώμης επώνυμα Εδώ --όπως αναφέρθηκε πιο πάνω-- δεν θα προβάλλεται και δεν θα στοχοποιείτε κανείς Θα δέχεται ο κάθε ένας την κριτική σε οποία ενεργεία προβαίνει(και κυρίως αυτοί που κατέχουν κάποιο αξίωμα μικρο η μεγάλο)αλλα δεν θα υποβάλλονται σε διαπόμπευση με ακραίες φράσεις και κοσμητικά επίθετα .
Κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο αλλα και κάνεις δεν είναι αλάνθαστος όλοι έχουμε αδυναμίες όλοι είμαστε επιρρεπείς στα λάθη , αλλά η προσβολή της άξιας της προσωπικότητας είναι αφιλόξενη εδώ.
Επομένως οποίος θέλει να γράψει η να προεξέτεινε , θα είναι με το όνομα του. Ίσως είναι ευκαιρία να γνωριστούμε πολύ καλύτερα .
 Οι Αστακιώτης διδάσκει ήθος και όχι μίσος
Η παράδοση και η Ιστορία του Αστακού ενέτεινα οδηγός για την επιτυχία μας
Την σκυτάλη τι δίνουμε σε εσας και ευελπιστούμε ότι θα την φέρετε σε πέρας.




Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................