Εκδήλωση στο Αγρίνιο για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη


 


Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη το Υπουργείο Υγείας (Υπουργείο Υγείας) σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας-ΕΚΕΑ) πραγματοποιεί Λαμπαδηδρομία σε 12 πόλεις της χώρας, ανάμεσά τους και το Αγρίνιο.


Ο Δήμος Αγρινίου (Δήμος Αγρινίου), το Γενικό Νοσοκομείο Αιτ/νίας (Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αγρινίου), η Νοσηλευτική μονάδα ΑγρινίουΤμήμα Αιμοδοσίας Αγρινίου συνδιοργάνωσαν  εκδήλωση την Πέμπτη 17 Μάιου 2018 στις 8,00 μ.μ. στην Πλατεία Δημοκρατίας με την συμμετοχή του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου.

Η εκδήλωση  περιλάμβανε:

Σκυταλοδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών και
Τραγούδια από τη Φιλαρμονική (Agrinio Band Φιλαρμονική Δήμου Αγρινίου) και χορούς από Χορευτικά του Δήμου Αγρινίου (Χορευτικό τμήμα Δήμου Αγρινίου), του Παγκρήτιου Συλλόγου Αιτ/νιας (Παγκρήτιος Σύλλογος Νομού Αιτωλοακαρνανίας) και του Συλλόγου Αγραφιωτών-Σαρακατσαναίων (Σύλλογος Αγραφιώτων Σαρακατσαναιων Αιτωλοακαρνανιας).

 




















 


 




 





foto:Διονύσης Πετρόπουλος 
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................