Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου του Βασίλη Στράτου(φωτο)




Σε πολυπληθές κοινό στη Στοά του Βιβλίου η Αιτωλική Πολιτιστική Εταιρεία(ΑΙ.ΠΟ.Ε) & οι εκδόσεις Αιτωλοακαρνανικός τύπος (επιμέλεια Φώτης Μπερίκος) παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία σήμερα Κυριακή 6 Μαΐου 2018 και ώρα 11.30 π.μ., στη Στοά του Βιβλίου(Αίθουσα Λόγου και Τέχνης), το βιβλίο του Βασίλη Στράτου ''το ταξίδι της ζωής μου''


Ο συγγραφέας μέσα από το βιβλίο του μας καταγράφει το ταξίδι της ζωής του μέσα από αρχειακό υλικό και φωτογραφίες.

Για το βιβλίο μίλησαν :

-Αριστοτέλης Μιμμής, Επιτ. Δικηγόρος, πρ. Βουλευτής
-Νικόλαος Τέλωνας, πρ. Δήμαρχος Αμφιλοχίας - Αντινομάρχης, συγγραφέας
-Διονύσιος Μπερερής, πρ. Σχ. Σύμβουλος Π.Ε., συγγραφέας

Χαιρετισμό απεύθηναν :
-Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης
-Ο πατήρ Βασίλειος Πόπης, Προϊστάμενος Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Πειραιώς

Την εκδήλωση συντονίσε ο κ. Παναγιώτης Κοντός, Καθηγητής της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΑΙ.ΠΟ.Ε.

Την εκδήλωση έκλεισε ο συγγραφέας,κ. Βασίλης Στράτος , ο οποίος ευχαρίστησε συγκινημένος όλους τους παρευρισκόμενους για την τιμή που του έκαναν καθώς και τους εισηγητές που παρουσίασαν το βιβλίο του .

Το βιβλίο  διανεμήθηκε δωρεάν στους παρευρισκόμενους

Παρευρέθηκαν
Ο ιερέας π.Δημήτριο Τέγας , ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ..Δ Βασίλειος Μουρκούσης, ο πρόεδρος της κοινωφελούς του Δήμου Ξηρομέρου Κώστας Γεωργούλας ,οι δημοτικοί σύμβουλοι Δήμου Ξηρομέρου Γιάννης Ζορμπάς ,Νίκος Ναούμης,Ζ.Μητσάνης, Ελευθέριος Μάντζαρης, πρόεδρος της ΠΑΝΣΥ Πάνος Χολής ο πρόεδρος ΟΠΣΥΞ Δημήτρης Στεργίου,ο πρόεδρος Ξ.Ε.ΛΟ.Τ Μπάμπης Τσελεπής , ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΝΣΥ Αλέκος Σάββας, ο πρόεδρος της Τ/Κ Χρυσοβίτσας Γιάννης Χρόνης , οι βουλευτές Κώστας Καραγκούνης, Γιώργος Κουμουτσάκος,Δημήτρης Κωνσταντόπουλος ,ο πρώην υπουργός Δημήτρης Στρατούλης,πρώην βουλευτές Σπήλιος Λιβανός,Αποστόλης Κωστόπουλος. Ανδρέας Μακρυπίδης, ο πρόεδρος Αιτ/νων δημοσιογράφων Πάνος Σόμπολος ο Πρώην νομάρχης Δημήτρης Σταμάτης ,εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων ,συγγραφείς ,ιερείς,εκπαιδευτικοί οι δημοσιογράφοι Παναγιώτης Μυλωνάς, Γιώργος Πάστρας, Α,Ζούλας, Σ.Κουντούρης καθώς και πολλοί συμπατριώτες που ήρθαν από τον Αστακό για να τιμήσουν με την παρουσία του τον κ.Βασίλη Στράτο.






















 



 







 




















































 

































 




























 





 

 







mpampini in

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................