Σπουδαία εκδήλωση πραγματοποίησε ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΕΣΙΩΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ -στο χοροθέατρο "ΔΟΡΑ ΣΤΡΑΤΟΥ"(φωτο)









Μια σπουδαία εκδήλωση πραγματοποίησε χθες Σάββατο 12 Μαίου 2018 στο χοροθέατρο "ΔΟΡΑ ΣΤΡΑΤΟΥ"ο Σύλλογος ΕΜΠΕΣΙΩΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ''Ο ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ''.Αφιερωμένη στη σαραντάχρονη λειτουργία & δράση του Συλλόγου 1978-2018.



Παράλληλα τίμησε τη μνήμη της συμπατριώτισσας μας( με καταγωγή από το Λουτρό Βάλτου) Δόρας Στράτου η οποία οραματίστηκε και δημιούργησε το χοροθέατρο που φέρει το όνομά της.
Η εκδήλωση περιλάμβανε .Χαιρετισμούς- Ομιλίες-βιντεοπροβολές σχετικές με τη λειτουργία και δράση του Συλλόγου στη 40χρονη πορεία του.
Ακολούθησαν έντεχνα τραγούδια από τη Δημοτική χορωδία Γαλατσίου και παραδοσιακοί χοροί από τα χορευτικά τμήματα των Συλλόγων: Απανταχού Φλωριαδιτών ''Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ''- Χαλκιοπουλιτών Αθήνας ''Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ'' Περδικακιωτών Αθήνας ''Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ''-Απανταχού Αριαδιτών Βάλτου και ο Σύλλογος Εμπεσιωτών Αθήνας ''Ο ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ''
 Στο τέλος τις εκδήλωσης ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα και χορός για όλους , επίσης ο σύλλογος πρόσφερε παραδοσιακά εδέσματα.
Περισσότερα από Δελτίο τύπου του Συλλόγου


































































 












 


































































































Μπαμπίνη ΙΝ
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................