Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΟΥ 1821 ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΎ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΥΠΟ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ






Ο Εορτασμός ξεκίνησε με την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό τού Αγίου Γεωργίου, από τον πάτερ Αθανάσιο Κουλοχέρη με παρουσία τού Προέδρου του Δημοτικού διαμερίσματος Χρυσοβίτσας Κου Γιάννη Χρόνη, τούς μαθητές τού Ολοήμερου Δημοτικού σχολείου Χρυσοβίτσας και τού Νηπιαγωγείου της δασκάλες και πολλών συγχωριανων μας. Τον πανηγυρικό τής ημέρας εκφώνησε η δασκάλα του Νηπιαγωγείου Κα Ελένη Στασινού.

Κατόπιν έγινε η κατάθεση στεφάνων από τον πρόεδρο τού Δημοτικού Διαμερίσματος Χρυσοβ
ίτσας και τον μαθητών τους στο μνημείο των πεσόντων, ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση, αναφορά των ονομάτων των ηρωικός πεσόντων αγωνιστών και κατάθεση στεφάνων από τον πρόεδρο τού χωριού μας και των μαθητών τού Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή. Οι μαθητές έψαλαν τον Εθνικό μας Ύμνο και ακολούθησε η παρέλαση των μαθητών υπό βροχή καταχειροκροτούμενοι από τον πρόεδρο και τούς συγχωριανούς μας. Μετά το πέρας των εκδηλώσεων ο πρόεδρος Κος Γιάννης Χρόνης πρόσφερε καφέ στις δασκάλες σε καφετέρια τού χωριού μας.



















 









Φωτορεπορτάζ:Τζένη Παπαδημητρίου

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................