ΚΑΤΙΜΑΡ Η ΚΑΤΜΑΡ .Ένα παραδοσιακό γλύκισμα από τη Λίτσα Στάθη


 Κατιμάρ - Κατμάρ η στριφτό ένα παραδοσιακό έδεσμα που το φτιάχνουν στο Ξηρόμερο συνήθως τις απόκριες σε άλλες περιοχές και τα Χριστούγεννα.

Δείτε τη συνταγή από τη Λίτσα Στάθη 



ΥΛΙΚΑ

1 ΠΑΚΕΤΟ ΦΎΛΛΑ ΧΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΠΊΤΕΣ
300 ΓΡΑΜΜΆΡΙΑ ΚΑΡΥΔΙΑ
300 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΑΣΠΡΑ
ΜΙΑΜΙΣΗ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΝΕΛΑ
ΜΙΣΗ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΓΑΡΥΦΑΛΟ
3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΣΟΥΣΑΜΙ ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΡΟΔΙΖΩ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ
1 ΠΑΚΕΤΟ Η 250 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ



ΕΚΤΕΛΕΣΗ


ΠΕΡΝΑΩ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΤΑ ΡΙΧΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ .
ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΩ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΝΕΛ ΒΟΥΤΥΡΩΝΩ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΣΚΟΡΠΆΩ ΕΠΑΝΩ 4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΒΆΖΩ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΗ ΤΟ ΛΕΠΤΌ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΡΟΛΟ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΡΑΒΑΩ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΗ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΩ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΚΡΕΣ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΙΒΩ ΒΟΥΤΥΡΩΝΩ ΤΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟ ΤΟ ΡΟΛΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΤΑΨΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΟΥΣΑΜΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ... ΣΙΡΟΠΙ ΕΝΑΜΙΣΙ ΚΙΛΟ ΖΑΧΑΡΙ 3 ΠΟΥΗΡΙΑ ΝΕΡΌ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΧΛΙΑΡΟ 

Καλή επιτυχία  
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................