Οι νέοι στη σύγχρονη εποχή



Του Δημήτρη Γ.Ζαρκαδούλα

Φαίνεται ότι είναι μονόδρομος ,αυτή η πάλη των γονέων ,ανά τους αιώνες της Ιστορίας . Οι νέοι μάχονται για τα ιδεώδες τους , τις αρχές τους και τις μάχες των αξιών .

Ο καιρός είναι με το μέρος τους σε όλα τα στάδια της ηλικίας τους, αλλά πρέπει να πούμε ότι υπάρχει και το χάσμα των γενεών ,που φαίνεται ότι είναι ποιο έντονο κατά την εφηβική ηλικία.



Οι γονείς πρέπει να παίζουν το ρόλο του στυλοβάτη και του υποστηρικτή για τα παιδιά τους,γιατί οι κίνδυνοι είναι πολλοί, όπως τα ναρκωτικά ,ο ηθικός ξεπεσμός ,τα ατυχήματα,ο καθημερινός αγώνας .
Επίσης πρέπει να πούμε ότι το ταξίδι είναι μεγάλο για όλους τους ανθρώπους , πόσο μάλλον για τη νεολαία ,που έχει όνειρα και μάχεται για το μέλλον.
Πνευματικοί άνθρωποι ,εκκλησία ,γονείς πρέπει να δώσουν όλες τις δυνάμεις τους για τη νέα γενιά,την ελπίδα του σήμερα ,αλλά και της αυριανής εποχής ,αυτή που ανατέλει -ξημερώνει

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................