Σπίρτζης: Στις 6 Απριλίου εγκαίνια στα Τέμπη, την Μεγάλη Πέμπτη στην Ολυμπία

Στην ΕΡΤ εμφανίστηκε ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης και μίλησε για τις τελετές εγκαινίων που θα γίνουν μέσα στον Απρίλιο για τους Αυτοκινητόδρομους της Ολυμπίας Οδού, της Ιόνιας Οδού, της Κεντρικής Οδού Ε65 και του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου.


Σύμφωνα με τον κο Σπίρτζη, στις 6 Απριλίου θα δοθούν στην κυκλοφορία τα τελευταία 25 χιλιόμετρα του οδικού άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη, τα οποία ανήκουν στην παραχώρηση του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου (τα οποία περιλαμβάνουν τις 3 μεγάλες Σήραγγες σε Τέμπη και Πλαταμώνα). Είπε ότι ήταν έργο δεκαετιών και πως ενώ η ημερομηνία ήταν στις 3 του μήνα, έγινε τελικά 6 Απριλίου προκειμένου να παρίσταται και η Επίτροπος Κρέτσου. "Όνειρο δεκαετιών" το χαρακτήρισε.
Σχετικά με την Ολυμπία Οδό στο τμήμα Κόρινθος-Κιάτο εξήγγειλε την τελετή εγκαινίων την Μεγάλη Πέμπτη και επανέλαβε το κάλεσμα του σε βουλευτές της αντιπολίτευσης για "τσίπουρο" στην πλατεία της Πάτρας. 
Σχετικά με την Ιόνια Οδό και τον Ε65 ο Υπουργός Υποδομών είπε πως θα παραδοθούν στην κυκλοφορία όσα κομμάτια είναι έτοιμα ενώ για την Σήραγγα Κλόκοβας της Ιόνιας Οδού είπε πως γίνεται προσπάθεια να δοθεί μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα και μέχρι την Πρωτομαγιά όλο το τμήμα της περιοχής της Κλόκοβας.
Νίκος Καραγιάννης-ypodomes.com
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................