Η γιορτή της ΕΠΣΝΑ 2017




Την Δευτέρα 6 Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας έγινε η ετήσια γιορτή της ΕΠΣΝΑ. Παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Πολιτείας, της Ε.Π.Ο. , των Αρχών του Νομού, διαιτητές, παράγοντες, αθλητές και προπονητές από όλα τα σωματεία του νομού Αιτωλοακαρνανίας.
Αναλυτικά η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας βράβευσαν:

Τους περσινούς πρωταθλητές όλων των κατηγοριών
Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ – ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΜΠΟΥΚΑΣ
Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΕΧΡΙΝΙΑΣ
Απονεμήθηκε το κύπελλο του πρωταθλητή.
Δόθηκε αναμνηστική πλακέτα:
1. Στο σωματείο ΑΟ ΧΑΛΚΕΙΑΣ, κυπελλούχο της Ενώσεώς μας, 2015-2016,
2. Στο σωματείο ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ νικητή του SUPERCUP
3. Στα σωματεία ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (υπερπρωταθλητής) – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ και ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ , πρωταθλητές των ομίλων τους στο παιδικό πρωτάθλημα, 2015-2016
4. Στα σωματεία ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (υπερπρωταθλητής) και ΝΕΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, πρωταθλητές των ομίλων τους στο πρωτάθλημα προπαίδων, 2015-2016
5. Στα σωματεία ΠΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ και ΠΥΡΑΜΙΣ ΣΑΡΔΙΝΙΩΝ, νικητές του κυπέλλου ήθους
6. Στους αριστούχους μαθητές – ποδοσφαιριστές.
7. Τιμήθηκαν παράγοντες, διαιτητές, προπονητές, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, για την προσφορά τους στο Αιτωλοακαρνάνικο ποδόσφαιρο, ανάμεσά τους και ο Ξηρομερίτης από την Ρίγανη Μιχάλης Χαραλάμπους Πρόεδρος Της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΙΓΑΝΗΣ και της τοπικής κοινότητας Ρίγανης.
8. Τιμήθηκε η καλύτερη ενδεκάδα της περιόδου 2015-2016 και ο καλύτερος ποδοσφαιριστής, μετά από ψηφοφορία των προπονητών, καθώς και ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας.
9. Για το Γυναικείο ποδόσφαιρο δόθηκε αναμνηστική πλακέτα στις παίκτριες της Εθνικής Ελλάδος και του Μεσολογγίου 2008 την Ρούλα Πούλιου ( από τα Όχθια) και την Μαρία Καπνίση (από το Μεσολόγγι) το βραβείο του απονεμήθηκε από των ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδος και του Παναιτωλικού Δημήτρη Κυριακίδη.

Με το φακό της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΡΙΓΑΝΗΣ.






















































Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................