Πραγματοποιήθηκε δενδροφύτευση βελανιδιάς στα καμμένα του Δήμου ψυχικού, από τον Δήμο Ψυχικού και το 1ο Δημοτικό Σχολείο.



Την Παρασκευή 2 Μαρτίου,2017, Πραγματοποιήθηκε μία ακόμη δενδροφύτευση βελανιδιάς στα καμμένα του Δήμου ψυχικού, από τον Δήμο Ψυχικού και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Δράση περιβαλλοντική που επαναλαμβάνεται τα τέσσερα τελευταία χρόνια από πολλούς Δήμους και σχολεία της Αττικής, στην προσπάθειά τους να ενισχύσουν την βιοποικιλότητα και τον ταλαιπωρημένο ιστό της πόλης. με δένδρα που δεν καίγονται κι αποτελούν την καλύτερη λύση για το μικρο κλίμα και τον ευπρεπισμό της πόλης Τριάντα χιλιάδες σπόροι βελανιδιάς έχουν δενδροφυτευθεί στην Αττική με το ιερό δένδρο του Δία τα τέσσερα τελευταία χρόνια. και με συστηματική προσπάθεια που αγκαλιάζεται από Δήμους, τοπική Αυτοδιοίκηση, Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια. Εκπαίδευση Έχει βρει θερμή ανταπόκριση σε πολιτιστικούς και περιβαλλοντικούς φορείς, της Αττικής όπως οι σύλλογοι «Δασαμάρι»,οι Έλληνες κυνηγοί, «οι Δρυάδες» «η αυλή των σπόρων» «Το Πελίτι Αθήνας» Δήμος Ψυχικού, Δήμος Γαλατσίου, Δήμος Πεντέλης, Δήμος Κηφισιάς.
Διαδημοτικοί σύλλογοι για την ανάπλαση της Πεντέλης του Υμηττού των Τουρκοβουνίων και και χιλιάδων άλλων συμπολιτών μας, τους οποίους ευχαριστούμε για την Δράση τους.









Γ.ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................