Διονυσία Τόντου υποψήφια στις εκλογές του Επιμελητήριου Αιτ/νιας



Πιστεύω σε ένα Επιμελητήριο που μπορεί να προσφέρει ,όχι σε λόγια άλλα σε πράξεις. Σε ένα Επιμελητήριο που είναι δίπλα στους επαγγελματίες. ''ΕΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΔΡΑΣΗ'' ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΧΡΙΤΖΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ - ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ:
ΤΟΝΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ (ΝΤΕΝΙΣ) του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
Τουριστική Επιχείρηση Οδικών Μεταφορών 

Η Τόντου Διονυσία   γεννήθηκε το 1988 στην Αθήνα Αττικής και η καταγωγή της είναι από την Μπαμπίνη Αστακού Αιτωλοακαρνανίας. Είναι επιχειρηματίας στον τομέα του τουρισμού, ιδιοκτήτρια τουριστικού λεωφορείου .


 Το 2008-2011εργάστηκε στον εμπορικό λιμένα Πλατυγιαλίου Αστακού στην εταιρεία ΑΚΑΡΠΟΡΤ Α.Ε.  ως γραμμάτεας διεύθυνσης / υπάλληλος γραφείου.
Είναι φοιτήτρια στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στη σχολή «Ευρωπαϊκός Πολιτισμός». Έχει ολοκληρώσει τη φοίτησή της στην επαγγελματική σχολή Αγρινίου ως Βοηθός Φαρμακοποιού. Είναι απόφοιτη της δημόσιας σχολής ΙΕΚ Αγρινίου χρηματοοικονομικού τομέα - γραμματέας νομικών επαγγελμάτων . Ακόμα έχει παρακολουθήσει στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών  προγράμματα
εξ ΄αποστάσεως όπως επιχειρησιακή επικοινωνία & ξένη εμπορική αλληλογραφία , οικονομικη κρίση  & προοπτικές μιας επιχείρησης. Γνωρίζει αγγλικά και γαλλικά.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................