Ανακοίνωση Νέων Πολιτιστικού Συλλόγου Μάνινα 7/12/2017




Από:pigadiagr.

Μετά από το ενδιαφέρον που έχει προκληθεί για τις εκλογές και το μέλλον του Συλλόγου μας θεωρήσαμε σκόπιμο να ενημερώσουμε το σώμα του συλλόγου για το σκεπτικό και τις διαθέσεις μας.

Το Σεπτέμβρη νέοι από το σύλλογο που κατοικούν στο χωριό και μέλη που κατοικούν στην Αθήνα βρεθήκαμε στα γραφεία του συλλόγου και συζητήσαμε για πρώτη φορά.

Συμφωνήσαμε σε όλα τα θέματα που τέθηκαν στο τραπέζι και με αισιοδοξία θελήσαμε και εμείς για πρώτη φορά να συμμετέχουμε στο συμβούλιο για να προσφέρουμε και από αυτή τη θέση στο χωριό μας.

Θέλουμε το χωριό μας να ενωθεί ξανά, να γίνουμε όλοι μία ομάδα, μικροί και μεγάλοι και να συνεχίσουμε το δρόμο ως μία γροθιά για το καλό του Συλλόγου και του χωριού.



Θέλουμε όλες οι διαδικασίες να είναι ανοιχτές σε όλα τα μέλη και να μπορούμε να συζητάμε με αγάπη και σεβασμό και όλοι να μπορούν να πούν την άποψη τους και στο σύλλογο αλλά και σε ανοιχτή συνέλευση που θα λαμβάνει χώρο το καλοκαίρι μετά την εκδήλωση.

Κανείς δεν είναι αλάνθαστος, τα λάθη είναι ανθρώπινα, καμία κακία και εκδικητικότητα δεν εχει χώρο ανάμεσα μας.
Μαζί και στο σωστό, μαζί και στο λάθος, κάθε μέρα είναι μία νέα μέρα που πρέπει να μας βρίσκει όλους κοντά.
Ας κάνουμε όλοι μαζί μια νέα αρχή για το καλό του Συλλόγου, παρακαλούμε να μας στηρίξετε σε αυτή την προσπάθεια που θέλουμε να κάνουμε, να είστε μαζί μας, δίπλα μας, με την εμπειρία σας και με καλοσύνη.
Όλοι θελουμε το καλό όλων, ο σεβασμός, η αγάπη και οι δημοκρατικές διαδικασίες αρκούν για να είμαστε όλοι μαζί.
Αυτό είναι το βασικότερο για ένα χωριό και ένα σύλλογο, όλα τα υπόλοιπα θα τα βρούμε ενωμένοι και δυνατοί.

Για να καταφέρουν όμως όλα αυτά να γίνουν την παρούσα στιγμή, απαραίτητη προϋπόθεση είναι στις ερχόμενες εκλογές (24 Δεμεμβρίου 2017) να συμμετάσχουν νέα μέλη, όπου δεν έχουν ξαναβάλει υποψηφιότητα στο παρελθόν και είναι κάτω των 35 ετών.

Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί!! Σας ευχαριστούμε.

Αθηνά Μπισμπίκη 
Αλεξία Σκεπετάρη
Γεώργιος Μόκας
Δημήτριος Σκεπετάρης
Ελένη Σκεπετάρη
Θωμάς Σκεπετάρης
Κωνσταντίνος Μίχας
Ρήγας Σκεπετάρης
Χρήστος Νταβατζής



Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................