Ο ''Ξηρομερίτης'' σεφ Γιάννης Μανίκας στο περίπτερο των Ηπειρωτών αρχιμαγείρων στη χθεσινή γιορτή αγροτικών προϊόντων της Άρτας στο Ζάππειο Μέγαρο.



Στην εξαιρετική γιορτή παρτοκαλιού-μανταρινιού, ακτινιδίου και ελιάς,που πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 στο Ζάππειο Μέγαρο. Οργανωτής ο Δήμος Αρταίων με συνδιοργανωτές την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Περισσότερα για τη γιορτή εδώ

Πολύ σπουδαία παρουσία  η λέσχη αρχιμαγείρων Ηπείρου με συμμετοχή του βραβευμένου Ξηρομερίτη ΣΕΦ Γιάννη Μανίκα και μέλος της λέσχης αρχιμαγείρων Ηπείρου


Στην κεντρική είσοδο του Zαππείου είχε στηθεί το περίπτερο των Ηπειρωτών αρχιμαγείρων και ήταν πραγματικά εντυπωσιακό, αλλά και αποδοτική ιδέα να βρίσκονται εκεί, γιατί όσοι περνούσαν, ήθελαν δεν ήθελαν, έπαιρναν μια πρώτη ιδέα με την παραδοσιακή ηπειρωτική γαστρονομία, για να φύγουν εντυπωσιασμένοι και ν' αφήσουν τους διοργανωτές πεπεισμένους, πως θα γίνουν κι αυτοί οι κήρυκες του μοναδικού είδους, που γεύτηκαν...Εκεί συναντήσαμε  τον φίλο  Ξηρομερίτη διακεκριμένο ΣΕΦ Γιάννη Μανίκα με καταγωγή από τη Σκουρτού Ξηρομέρου ,ο οποίος διαπρέπει στο χώρο της γαστρονομίας με πολλές διακρίσεις και βραβεύσεις.
 Ο Γιάννης μας προσκάλεσε και στη μεγάλη εκδήλωση γαστρονομίας που θα διοργανώσει τον προσεχή Ιανουάριο για την ανάδειξη τοπικών προϊόντων της Δυτικής Ελλάδος.

 foto: Από την ''χθεσινή γιορτή αγροτικών προϊόντων της Άρτας'' στο Ζάππειο 




















Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................