Η παρουσίαση του βιβλίου της Μάγδας Παπαδημητρίου-Σαμοθράκη, με τίτλο: «Στο κόκκινο τ’ ουρανού»,στο θέατρο Μω,στην Κατερίνη






Πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου της Μάγδας Παπαδημητρίου-Σαμοθράκη, με τίτλο: «Στο κόκκινο τ’ ουρανού».Στον ασφυκτικά γεμάτο χώρο του θεάτρου ΜΩ στην Κατερίνη.


Η Μάγδα Παπαδημητρίου-Σαμοθράκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1963( με καταγωγή από τη Μπαμπίνη Ξηρομέρου) και μεγάλωσε στην Κατερίνη όπου τελείωσε τις λυκειακές της σπουδές. Εργάστηκε στον ΟΤΕ για 29 χρόνια. Ανήκε στη συντακτική επιτροπή του περιοδικού «Πολιτιστική Έκφραση» του Πολιτιστικού Κέντρου ΟΤΕ Αττικής μέχρι τον Ιούνιο του 2002. Επίσης, είναι μέλος της Παγκόσμιας Ένωσης Ποιητών και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Συγγραφέων Πιερίας.Τον Αύγουστο του 2002 μετακόμισε με την οικογένειά της στην Κατερίνη. Σήμερα αρθρογραφεί στην ενημερωτική ιστοσελίδα «e-pieria», ενώ στο παρελθόν συνεργάστηκε με πολιτιστικά και επίκαιρα θέματα και με όλες εφημερίδες του νομού Πιερίας. Είναι ανταποκρίτρια του κοινωνικού δικτύου για τα βιβλία, «Bookia», στον νομό Πιερίας.Είναι παντρεμένη με τον Γιάννη Σαμοθράκη και έχει δύο παιδιά, την Ειρήνη και τον Ζαχαρία.
Έργα της
Ποιητικές Συλλογές: «Χωρίς ταυτότητα», ιδιωτική συλλογή,1988. «Ιριδίσματα», εκδόσεις Γκοβόστη, 1990. «Ηώ», εκδόσεις Γκοβόστη, 1992. «Το ταξίδι του Έρωτα από τον Όλυμπο στου Αιγαίου τα κύματα» Όλυμπος εκδοτική, 2008. «Καθρέφτης ψυχής», εκδόσεις Άνεμος, 2011. «Στο κόκκινο τ’ ουρανού, εκδόσεις Πνοή, 2017
Μυθιστόρημα: «Ζωή σε θαλασσοσταλιές», εκδόσεις Έναστρον, 2014

Ηλεκτρονικό βιβλίο: «Ο Ασυμβίβαστος: Πάνος Μεϊντάνης – Γερο-Ανένδοτος», 2015








Οι φωτογραφίες αφιερώνονται από Απόστολο Μοσχολούρη στη συγγραφέα του βιβλίου,στις παρουσιάστριες και τον παρουσιαστή,σε όσους ήταν παρόντες στην παρουσίαση,σε όλους τους φίλους του καλού βιβλίου.

Ευχαριστούμε τον κ.Απόστολο Μοσχολούρη για το φωτογραφικό υλικό 
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................