Και στο Ξηρόμερο αγαπάμε και ακούμε ΠΕΤΡΟ ΛΟΥΚΑ ΧΑΛΚΙΑ Η Μπαμπίνη τον τίμησε το 2011





Ο Πέτρο Λούκας Χαλκιάς, ο ογκόλιθος αυτός της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής που με μεράκι και καημό χρόνια πολλά την υπηρετεί και την προάγει, έχει τιμηθεί σε όλη την Ελλάδα από πολλά σωματεία και φορείς.



Δεν περικελιέται μόνο σε μια περιοχή η μουσική του, αλλά είναι πανελλήνιας-παγκόσμιας ακτινοβολίας. Τον τιμήσαμε και εμείς οι Μπαμπινιώτες ( O Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνηςστον ετήσιο χορό του στην Αθήνα στις 12-02-2011 με μια απλή τελετή ήθους και ευγνωμοσύνηςΤον τιμάει όλη η Ελλάδα






Την τιμητική πλακέτα παρέδωσαν στον μεγάλο Ηπειρώτη μουσικό, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Παν. Κοντός και ο πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Κυριαζής.

Σε συνάντηση που είχα με μαζί του στην  βράβευση που του έγινε από τον Δήμο Περιστερίου και τον Σύλλογο Ηπειρωτών Περιστερίου μου τόνισε ότι θυμάται την βράβευση που του έγινε από το Σύλλογο Μπαμπίνης και το θεώρησε μεγάλη τιμή που βραβεύτηκε από πατριώτες του μεγάλου ΤΑΚΗ ΚΑΡΝΑΒΑ 
Σ.Μ

Μπαμπίνη ΙΝ
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................