Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί ο 18ος Ημιμαραθώνιος Άκτιος Δρόμος.


Ακολουθεί η αναλυτική προκήρυξη του αγώνα:


ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ, σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας, διοργανώνουν τον 18o Ημιμαραθώνιο «Άκτιο Δρόμο».


Η προκήρυξη περιλαμβάνει τους παρακάτω όρους:

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: 18ος Ημιμαραθώνιος Άκτιος Δρόμος – μήκους 21,098 χλμ. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή 01 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Άκτιο – Βόνιτσα Εκκίνηση: 9:15 π.μ., από Οικισμό Άκτιο – (Είσοδος Αεροδρομίου) Τερματισμός: Πλατεία Δημαρχείου, Βόνιτσας. Μέγιστη διάρκεια αγώνα: 3 ώρες.
Διαδρομή: Η αγωνιστική διαδρομή είναι εξ ολοκλήρου ασφαλτοστρωμένη, επίπεδη, με ελάχιστη υψομετρική διαφορά. Ο Ημιμαραθώνιος Δρόμος θα γίνει με την υποστήριξη του Α.Τ. Βόνιτσας (αφετηρία, διαδρομή, τερματισμός). Καθώς και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λευκάδας, των Νοσοκομείων Πρέβεζας – Λευκάδας και το Κέντρο Υγείας Βόνιτσας, τα οποία θα είναι σε επιφυλακή και με την παρουσία δύο αυτοκινήτων του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας για τις ανάγκες των αθλητών-τριών.
Παράλληλα θα διεξαχθούν αγώνες 1.000μ. για μαθητές-τριες της B’-Γ’- Δ΄- Ε΄- ΣΤ΄ τάξης Δημοτικών Σχολείων και στην διαδρομή των 5.000μ. δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες, γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας και μαθητές-μαθήτριες Γυμνασίου - Λυκείου αφού προσκομίσουν κατά την εγγραφή τους υπεύθυνη δήλωση γονέα ή κηδεμόνα. Η εκκίνηση και ο Τερματισμός των μαθητών-τριών αγώνων θα γίνει στην πόλη της Βόνιτσας.

Εκκίνηση: Από την αφετηρία (Πλατεία Δημαρχείου) Οι μαθητές-τριες θα περάσουν περιμετρικά πίσω από το Κάστρο. Ο Τερματισμός: στην Πλατεία Δημαρχείου.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................