Λονδίνο 2017: Εξαιρετικός Κυριαζής, μία βολή και τελικός

Σύντομη και ουσιαστική ήταν η παρουσία του Γιάννη Κυριαζή στο Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου. Ο σπουδαίος Έλληνας ακοντιστής έκανε μόλις μία βολή στον προκριματικό του ακοντισμού, που ήταν αρκετή για να τον στείλει στον τελικό του Σαββάτου.
 Οι συγχωριανοί του Γιάννη Κυριαζή στη Μπαμπίνη Ξηρομέρου πανηγυρίζουν την πρόκρισή του στο τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου...
ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ
foto Μπαμπίνη ΙΝ





Ο αθλητής έστειλε το ακόντιο στα 84,60 μ. και έδειξε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Αυτή είναι η πρώτη συμμετοχή Έλληνα ακοντιστή σε τελικό Παγκοσμίου Πρωταθλήματος από το 2001 και την παρουσία του Κώστα Γκατσιούδη, που ήταν τρίτος στο Έντμοντον. Ο Κυριαζής, προέρχεται από καλές εμφανίσεις στη σεζόν και την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μπίντγκοζ. Ο ταλαντούχος αθλητής έχει στείλει φέτος το ακόντιο στα 88,01 μ., που είναι η έβδομη επίδοση στον κόσμο. Ο Κυριαζής άφησε υποσχέσεις για τον τελικό του Σαββάτου, εκεί όπου αν δεν πονάει στον αγκώνα είναι ικανός να κυνηγήσει μια θέση ψηλά στην κατάταξη.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................