Το Θέρμο τίμησε τους πεσόντες αεροπόρους της Πολεμικής μας Αεροπορίας από την περιοχή του Δήμου Θέρμου .



ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ



ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ του ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΕΡΜΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ
Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου οι διήμερες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν το διήμερο Σάββατο και Κυριακή, 17 και 18 Ιουνίου αντίστοιχα, με τις οποίες τιμήθηκαν οι καταγόμενοι από την περιοχή του Δήμου Θέρμου πεσόντες αεροπόροι της Πολεμικής μας Αεροπορίας 


Το Θέρμο μέσω των εκδηλώσεων αυτών εξέπεμψε για άλλη μια φορά πολιτισμό.
Πολιτισμό που εδράζεται στη στέρεη βάση ενός ένδοξου μακρινού παρελθόντος, συνεχίζεται σε μεγάλο βαθμό και σήμερα και προδιαγράφει ένα ευοίονο μέλλον για τον τόπο αυτόν.
Ένα μέλλον που καθορίζεται από την προοπτική που βασίζεται στη βιώσιμη ανάπτυξη.
Ανάπτυξη που στηρίζεται στο δίπτυχο φύση και πολιτισμός, στοιχεία που η εν λόγω περιοχή διαθέτει αμφότερα σε πληθωρικό βαθμό και που πασχίζει με κάθε δυνατό τρόπο να τα αξιοποιήσει, με σεβασμό στη μακρά πολιτισμική παράδοσή της και στα στοιχεία της μαγευτικής φύσης που διαθέτει.
Ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ και ΟΛΕΣ που συνέβαλλαν στην εκτέλεση του έργου , στην άψογη διοργάνωση της τελετής ,τους συμπολίτες μας που αγκάλιασαν την ιδέα ,όλους τους εργαζομένους του δήμου, το υπουργείο Εθνικής Αμυνας και την Πολεμική Αεροπορία που στήριξαν το αιτημά μας.
Και σε άλλα με Υγεία ,Ενότητα,Αγωνιστικότητα!!!
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................