Αgrinio-Sports:Mαζί με Ιδομενέα Εμπεσού κοντά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο


         


Δείτε τις δηλώσεις από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, όπου βρέθηκε το Agrinio-Sports, μαζί με ανθρώπους του Ιδομενέα Εμπεσού, για να προσφέρουμε όλοι μαζί κάποια υλικά αγαθά που μερικοί άνθρωποι έχουν απόλυτη ανάγκη, ειδικά αυτές τις άγιες μέρες, όπου πλησιάζουν Χριστούγεννα.

            


Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και με ώθηση  από το κλίμα των ημερών, το Agrinio-Sports είπε να βοηθήσει αυτούς που το έχουν ανάγκη. Πριν περίπου μια εβδομάδα είχαμε κάνει την εκδήλωση για να βοηθήσουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο, όπου εκεί είχαν μαζευτεί κάποια τρόφιμα, ενώ την Πέμπτη πήγαμε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο μαζί με ανθρώπους του Ιδομενέα Εμπεσού και παραδώσαμε και κάποια άλλα πράγματα. Για την ακρίβεια δώσαμε 30 κιλά λουκάνικα, τα οποία πήραμε από τον χορηγό της εκδήλωσης, Κώστα Μασαλή και το κρεοπωλείο «Το Ξηρόμερο», αλλά παράλληλα δώσαμε και κάρτες με τις οποίες μπορούν να ψωνίσουν οι άνθρωποι του Κοινωνικού Παντοπωλείου κάποια αγαθά. Μαζί μας ήταν και ο προπονητής του Ιδομενέα, Μπάμπης Κολύδας, μαζί με τον τερματοφύλακα της ομάδας, Γιάννη Καραβασίλη, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και έφεραν δύο κούτες τρόφιμα. Βέβαια, για αν καταφέρουμε να πάμε ως Agrinio-Sports τα πράγματα, είχαμε την βοήθεια πολλών ανθρώπων στην εκδήλωση.
Εκτός από τον Κώστα Μασαλή που αναφέραμε και ήταν εκ των χορηγών, αλλά ήρθε και στην εκδήλωση μαζί με άλλα εννιά άτομα από την ομάδα του την Μπαμπίνη, βοήθησαν ως χορηγοί, ο αντιδήμαρχος, Κώστας Καλαντζής, ο Θωμάς Μπεσίνης που έχει την Spring Air, To «Με άρωμα και γεύσεις», του Μάρκου Φουρλάνη, το φροντιστήριο Αγγλικών-Γερμανικών, Χρήστος Παππάς, αλλά και η Ap Nutrihome του Κώστα Καραγιάννη. Ο τελευταίος μόλις έμαθε για την προσπάθεια που κάνουμε, μπήκε στους χορηγούς της εκδήλωσης παρά το γεγονός ότι η εταιρία του είναι στην Αθήνα και μάλιστα ήρθε από εκεί στο Αγρίνιο, μόνο για την εκδήλωση, όπου έφερε μαζί του και αρκετούς ανθρώπους της ομάδας.
Μεγάλη στήριξη στην εκδήλωση ήταν και το γεγονός ότι ήρθαν αρκετοί άνθρωποι του Αλικυρναϊκού Άγιου Θωμά, μαζί με τον Φώτη Τσιλιγιάννη, φέρνοντας και κάποια πράγματα στην εκδήλωση, τα οποία παρέλαβαν άνθρωποι του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Μεγάλη αντιπροσωπεία είχε και η Φλόγα Παλαιομάνινας, όπου οι Χρήστος Κουτσομπίνας και Παναγιώτης Νάκας, παρά το γεγονός ότι είχαν και άλλες υποχρεώσεις πήραν κάποια παιδιά από την ομάδα και μας στήριξαν με την παρουσία τους, όπως και ο πρόεδρος του Θέρμιου Απόλλων, Χρήστος Στεργίου που παραβρέθηκε μαζί με αρκετούς ανθρώπους της ομάδας, μόλις έμαθε τον σκοπό της εκδήλωσης.Παράλληλα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και μας βοήθησαν να στηρίξουμε με κάποια πράγματα το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Δείτε το βίντεο από την επίσκεψη μας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Αγρινίου, με δηλώσεις από την Ανθή Μακρή(υπεύθυνη εθελοντισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου Αγρινίου), Μπάμπη Κολύδα (προπονητή του Ιδομενέα) και του Γιάννη Καραβασίλη (τερματοφύλακα του Ιδομενέα). Στην φωτογραφία διακρίνονται οι άνθρωποι του Ιδομενέα μααζί με αυτούς του Κοιωννικού Παντοπωλείου και από πίσω τους είναι οι δύο κούτες που έφεραν από τον Εμπεσό, αλλά και τα λουκάνικα από το Agrinio-Sports. Όσοι θέλουν μπορούν να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο, πηγαίνοντας ότι μπορούν, έστω ένα ρύζι ή ένα μακαρόνι(ακόμη και αυτά έχουν αξία) στην Bλαχοππούλου 13 ή να επικοινωνούν στο 26413360300.



Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................