ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ - ΑΕΜ 3-0 ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ





Την πρόκριση στην 3η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΝΑ πήρε η Φλόγα Παλαιομάνινας που επικράτησε στη φυσική της έδρα της Α.Ε. Μεσολογγίου με σκορ 3 - 0. 

Η ομάδα του Νίκου Μιμηγιάννη "καθάρισε" το παιχνίδι στο τέλος με δύο τέρματα στο 85΄ και στο 90΄ και νίκησε την αντίπαλό της με το σκορ που είχε ηττηθεί στον αγώνα πρωταθλήματος στο Μεσολόγγι.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο ποιοτικά και οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν λίγες. 
Στο 20ο λεπτό ο Μιχαλόπουλος εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα της Φλόγας, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ. 
Στο 36΄ ο Καρτσακλής εκτέλεσε φάουλ, υπήρξε ασυνεννοησία στην άμυνα της Α.Ε.Μ. με τους παίκτες της να μην απομακρύνουν, η μπάλα έφτασε στον Κόκκαλη που έπιασε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι και ο Τσιμπούκας από κοντά με κεφαλιά επίσης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 - 0. Στην τελευταία αξιόλογη φάση του ημιχρόνου ο Ταράτσας απέκρουσε εύκολα το σουτ του Αυτζή έξω από την περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Α.Ε.Μ. βγήκε για να πιέσει, οι γηπεδούχοι βρήκαν χώρους και οι φάσεις ήταν περισσότερες. 
Στο 49΄ η Φλόγα έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν μετά από λάθος του Ντζιμάνη ο Κόκκαλης βγήκε απέναντι στον Κοντογεώργο, όμως το πλασέ του πέρασε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Βαβάτσικος έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Γκάτσης από πλεονεκτική θέση έπιασε το πλασέ που κόντραρε στο Μπλέτσα και κατέληξε στα χέρια του Ταράτσα. 
Στο 55΄ ο Ταράτσας δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας στο σουτ του Βαβάτσικου, όμως έδιωξε τελικά τη μπάλα. 
Στο 62΄ το μακρινό σουτ του Μπλέτσα πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι του Κοντογεώργου. 
Στο 64΄ ο Ταράτσας απέκρουσε εύκολα το σουτ του Βαβάτσικου και στο 66΄ μετά από πάσα του Αυτζή ο Γκάτσης έπιασε το σουτ και ο Ταράτσας έδιωξε τη μπάλα. 
Η είσοδος του Καρύμπα στο 76΄ άλλαξε επιθετικά την ομάδα της Παλαιομάνινας. Στο 85΄ ο Καρύμπας βρήκε τον Καλοκαίρη δεξιά μέσα στην αντίπαλη περιοχή και ο έμπειρος μπακ γύρισε στον Ξευγένη που με πλασέ έκανε το 2 - 0. 
Και στο 90΄ ο Καρύμπας εκτέλεσε φάουλ ο Κοντογεώργος έδιωξε, με τη μπάλα να καταλήγει στο Τζουλιάνο που με πλασέ από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 3 - 0.

Το σφύριγμα της λήξης του διαιτητή Γκιάφη έφερε χαμόγελα στους γηπεδούχους και προβληματισμό στην Α.Ε.Μ. για το εύρος της ήττας και την εμφάνιση. 

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Νίκος Μιμηγιάννης): Ταράτσας, Καλοκαίρης, Μπλέτσας, Κουρσάρης, Κοκκώνης Β., Καρτσακλής, Τσιμπούκας (55΄ Ζαχαράκης), Νούλας, Κόκκαλης (76΄ Καρύμπας), Τζουλιάνο Μούτσα, Κοκκώνης Σ. (52΄ Ξευγένης).

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Θεόδωρος Λαυράνος): Κοντογεώργος, Μακρής (72΄ Κούσης), Βαλής (46΄ Μπαρμπαρούσης), Πέκεζ, Διαμαντόπουλος, Αυτζής, Μιχαλόπουλος (63΄ Γαβρίνας), Γκάτσης, Κρούτη, Βαβάτσικος, Ντζιμάνης.

http://www.olatagoal.gr/2014/11/blog-...


VIDEO:  του αγώνα

                   
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................