Δήλωση υποψηφιότητας του Αποστόλη Κομπλίτση, με τον συνδυασμό ''ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ " Δήμου Ξηρομέρου.




« ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΔΕΗΣΩΜΕΝ»

Ώρες και ημέρες αγωνίας έζησαν τις τελευταίες ημέρες πάρα πολλοί κάτοικοι του Δήμου μας. Κόσμος πήγαινε και έρχονταν . Τα τηλέφωνα κινητά και ακίνητα είχαν πάρει φωτιά!!! Και όλα αυτά από τις πολιτικές (Δημοτικές) παρατάξεις του Δήμου μας, που προσπαθούσαν να συγκροτήσουν τους συνδυασμούς για τις εκλογές στις 18 Μάη. Υπήρχαν και αυτοί που πάσχιζαν με νύχια και με δόντια να μάθουν πρώτοι για το ποιος θα είναι υποψήφιος στον ¨απέναντι¨ συνδυασμό. Υπήρχαν και υπάρχουν  μέχρι και τώρα μεγάλες συναλλαγές ψηφοφόρων και ρουσφετιών ανάμεσα σε κάποιες παρατάξεις αντίστοιχες από άλλους δήμους. Ακόμα- ακόμα έχουν έρθει σχεδόν από όλη την Ελλάδα άνθρωποι για να διεκδικήσουν θέσεις διοίκησης(μεταφερόμενοι  και χωρίς καμία δραστηριότητα και χωρίς κανένα ενδιαφέρον μέχρι τώρα για τα προβλήματα του τόπου μας). Καθαρίζουν δρόμους και κόβουν χόρτα, τάζουν θέσεις για τροχόσπιτα σε παραλίες του Αστακού και του Μύτικα. Δεν ξέρω αν πηγαίνουν και στα σπίτια να φουρνίσουν ψωμί..! Με λίγα λόγια κάποιοι από αυτούς ήρθα με το¨ καλάμι τους¨. Κάποιοι μάλιστα από τους υποψήφιους γυρίζοντας στα δημοτικά διαμερίσματα υπερηφανεύονται ότι μπορούν να μοιράζουν ¨μαύρο¨ ζεστό χρήμα στους ψηφοφόρους τους. Εγώ πάλι δεν τα πολύ πιστεύω αυτά!!! Αλλά αναρωτιέμαι τι είναι μαύρο χρήμα..
Το χαρτονόμισμα είναι μαύρο ή το παράγουν άνθρωποι που το δέρμα τους είναι προς το μαύρο; Άλλοι υποψήφιοι λένε στους ψηφοφόρους τους για να τους δελεάσουν την γνωστή παροιμία : « Αν δεν βρέξεις κώλο καλό ψάρι δεν τρως»  Άλλοι λένε ότι αναθεώρησαν την σκέψη τους ή ότι σε αυτές τις εκλογές κάνανε την μεγάλη ανατροπή. Λένε ακόμη ότι αφυπνιστικέ μέσα τους το καθήκον για τον κόσμο του Ξηρομέρου και ήρθαν για να τον σώσουν… Θέλω να πιστεύω ότι οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε τα ψέματα τους. Γι΄ αυτό φίλοι συνδημότες υποψήφιοι και ψηφοφόροι να μην αρχίσουμε μετά τις εκλογές και πέφτουμε από τα σύννεφα… όπως έχω γράψει και άλλες φορές( επιστημονικώς αποδεδειγμένο!!) Ναι ναι ναι τα σύννεφα δεν κατοικούνται. Δεν μας λένε επίσης το τι θα γίνει μετά τις εκλογές στο Δήμο τον δικό μας και τους άλλους Δήμους της χώρας, ποιό είναι το πρόγραμμα τους και ποια συμφέροντα εξυπηρετούν καθώς οι περισσότεροι από δαύτους έχουν αναγάγει την πολιτική κολοτούμπα σε κεντρικό ζήτημα, καθώς αλλάζουν παρατάξεις όπως τα φίδια αλλάζουν ¨πουκάμισο¨ κάθε άνοιξη. Από την άλλη για τα ζωτικά προβλήματα του Δήμου Ξηρομέρου και την αντιμετώπιση τους ούτε κουβέντα. Οι μεγάλες κουβέντες και ο οίστρος της αγωνιστικότητας που υπάρχει προεκλογικά από τους περισσότερους, μόλις τελειώσουν οι εκλογές πάνε περίπατο. Δε μας λένε τι θα γίνει με τους εργαζόμενους στους Δήμους και τι θα γίνει τελικά με την μεγάλη υπόθεση της διαχείρισης των σκουπιδιών. Δε μας λένε όμως ότι περιοχές της επαρχίας Ξηρομέρου  έχουν επιλεγεί να γίνουν σκουπιδότοποι της Αιτ/νιας, Πρέβεζας και Λευκάδας!!!Δε μας λένε ότι τα λεφτά είναι πολλά ούτε όμως και πόσοι γνωρίζουν αλλά και ποιος έχει υπογράψει συμφωνίες με την υποψήφια διαχειρίστρια εταιρία ανακύκλωσης σκουπιδιών.  Καθώς μπήκαμε στην τελική ευθεία πιστεύω πως ήρθε η ώρα ο καθένας μας να αναλάβει την ευθύνη του. Θέλω να σας γνωστοποιήσω ότι και εγώ σε αυτές τις εκλογές θα είμαι υποψήφιος χωρίς¨ καλάμι ¨και χωρίς να έχω αναθεωρήσει τις σκέψεις μου. Δεν ψάχνω όμως ούτε το που βρίσκονται τα ¨μαύρα χρήματα¨ τα νόστιμα ¨ψάρια¨ και ο ποταμός Νίγηρας. Αταλάντευτος στις ιδέες μου, τις οποίες τόσα χρόνια όλοι γνωρίζετε, είμαι υποψήφιος με τη ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ στο Δ΄ διαμέρισμα Μπαμπίνης με υποψήφιο Δήμαρχο τον Μάκη Βότση.
Όπως και να έχει οι εκλογές θα τελειώσουν τα προβλήματα όμως δυστυχώς θα είναι εκεί και θα χρειάζονται λύση. Λύση που θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι σαν λαός για να την πετύχουμε. Ο αγώνας θα πρέπει να είναι καθαρός και πολιτισμένος πριν και μετά τις εκλογές, όχι στη λογική της ακραίας πόλωσης και του στημένου σκυλοκαυγά που προωθούν οι παρατάξεις του Μνημονίου.

Share on Google Plus

3 σχόλια:

  1. ΦΙΛΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. ΜΕ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΖΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ, ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ. ΘΑ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕΣ ( ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ) ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ. ΟΜΩΣ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΚΑΘΟΔΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΕΣ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ . Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ .......... ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΙΑΚΑΩΣ ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΣΦΟΔΡΑ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΩ. ΑΔΕΡΦΙΚΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ι. ΒΛΑΧΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΣΟΥ. Ν.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχως η κοντη μνημη εχει γινει ενα με το κομμα που εσεις υπηρετουσατε τοσα χρονια κυριε βλαχακη!!αυτο το κομμα που καλλιεργησε τις λογικες του ρουσφετιου κ της ρεμουλας.ειναι το ιδιο κομμα το οποιο γαλουχησε τη νεολαια μας με μια αποστροφη για τα κοινα κ τους μεγαλωσε να κοιτουν μονο την προσωπικη τους προβολη!!φιλικα απο καποιον που θελει να επιστρεψει στο τοπο του!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................