Το "Μέλι Χρυσηίς" Μπαμπίνη Ξηρομέρου…. Στηρίζουμε τους Συμπατριώτες μας





Το "Μέλι Χρυσηίς" παράγεται από χιλιάδες λουλούδια της άνοιξης λόγω της βιοποικιλότητας της περιοχής Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας με αποτέλεσμα τη φίνα γεύση του και την κορυφαία ποιότητά του.
Διαθέσιμα μέλια τώρα είναι το φημισμένο ανθόμελο Ξηρομέρου και το μέλι ερείκης το οποίο θεωρείται προϊόν υψηλής θρεπτικής αξίας με χαρακτηριστική γεύση και οσμή που εκτιμάται ιδιαίτερα από τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές ενώ έχει την ιδιότητα να κρυσταλλώνει γρήγορα.



Ασχολούμαστε 25 χρόνια με το μέλι με μεράκι, πάθος και τρέλα. Όταν βρισκόμαστε ανάμεσα στις μέλισσες νιώθουμε ότι βρισκόμαστε στον παράδεισο. Η κοινωνία των μελισσών μας συναρπάζει και η οργάνωσή τους μας αφήνει πάντα άφωνους. Για το λόγο αυτό το "Μέλι Χρυσηίς" είναι τόσο ξεχωριστό και έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές των καταναλωτών που μας εμπιστεύτηκαν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το μέλι Ξηρομέρου έχει βραβευτεί με το πρώτο βραβείο ως κορυφαίας ποιότητας μέλι στο "Φεστιβάλ Ελληνικού μελιού και προϊόντων μέλισσας" που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.




Παραγωγοί: Δημήτρης Θανασούλας, Σοφία και Χρυσηίδα Θανασούλα.
Τηλ. Επικοινωνίας  697 4365849

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................